Hărți turistice de 36 de mii lei

De Eugen Rogojan
Hărți turistice de 36 de mii lei
© Vor materiale de promovare
Consiliul Județean Arad așteaptă oferte pentru achiziția de hărți turistice și „hărți tip blocnotes”.

Consiliul Județean Arad, prin Direcția Comunicare și Strategii – Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT), a inițiat procedurile de licitație pentru „realizarea și tipărirea unor hărți turistice, menite să ofere informații optice privind obiectivele turistice ale județului Arad”. Cei de la CNIPT sunt dispuși să plătească 36.400 de lei (plus TVA) pentru 10 mii de hărți tip pliant și 200 de hărți tip „Blocnotes”, dimensiune A3.

Hărți în maghiară

Pentru cele zece mii de „hărți-pliant” vor plăti 27.000 de lei fără TVA, adică maximum 2,7 lei pentru fiecare bucată. Dintre acestea, opt mii vor fi bilingve română-engleză, iar celelalte două mii în limba maghiară.

Pliantul va conține harta județului, cu obiectivele turistice marcate pe aceasta, o legendă a hărții, o listă cu toate obiectivele turistice și cel puțin 40 de texte și fotografii ale acestora.

200 de „blocnotes”

Cele 200 de blocnotes A3 îi vor costa pe cei de la CNIPT maximum 9.400 de lei, plus TVA. Astfel, prețul maxim al unei astfel de hărți cu 50 de pagini va fi de 47 de lei, fără TVA.

Acestea vor conține informații în limbile română și engleză, urmând să aibă imagini și texte pentru principalele obiective turistice din municipiu și județ, dar și o hartă a orașului Arad, cu informații despre centrul orașului și zona Trei Insule.

Criteriul principal

Principalul criteriu de atribuire în baza căruia va fi ales câștigătorul licitației este, la fel ca în majoritatea cazurilor, „prețul cel mai mic”, adică valoarea totală a serviciilor, în lei, fără TVA.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !