Home Deco la Atrium Mall

Home Deco la Atrium Mall
Pentru a doua oară în Arad expoziția Home Deco vă aduce toate noutățile în materie de amenajări interioare, de la cele mai noi produse până la cele mai accesibile, inovative sau creative. Totul într-un singur loc: Atrium Mall.

În perioada 10-12 octombrie vei putea să găsești tot ce ai nevoie ca să îți reamenajezi casa. În cadrul expoziției arădenii vor putea descoperi cele mai noi tendințe în materie de design interior și amenajări exterioare și cele mai bune produse de pe piață oferite de peste 25 de furnizori, producători direcți și profesioniști din domeniu.

Târgul Home Deco vă așteaptă în Atrium Mall, timp de trei zile, unde veți putea descoperi și cumpăra o gamă largă de produse ce variază de la mobilier și materiale de construcții până la produse pentru grădini și soluții moderne și eficiente.

Descriere Atrium Mall
Atrium Mall Arad este un centru comercial cu o arhitectură unică, poziționat în inima oraşului Arad. Organizat pe trei nivele, mall-ul conţine 150 de unităţi pe o arie totală de peste 67.500 mertri pătraţi dedicați shopping-ului și distracției. Atrium Mall Arad este situat chiar între gara centrală a oraşului şi autogară, accesibil din orice punct al oraşului, atît cu maşina, cât şi cu transportul public. Branduri internaționale și naționale se regăsesc prezente în cadrul mall-ului: H&M, C&A, LC Waikiki, New Yorker, CycleBand, Otter, Deichmann, Motivi, Orsay, Sephora, , Leonardo, Effect, Media Galaxy, Cinema City și mulți alții.

Taguri: , , , , ,