Hotel fără autorizaţie

1Comentariu
Hotel fără autorizaţie
Garda de Mediu a amendat două hoteluri din Moneasa pentru nerespectarea legislaţiei în domeniu. Comisarul Lucian Popa, de la Garda de Mediu – Comisariatul Arad, a prezentat o situaţie a amenzilor acordate de instituţie de la începutul anului şi până în prezent.

Între acestea figurează şi două amenzi pe care le-au încasat două dintre hotelurile din Moneasa. În primul caz este vorba despre Hotelul „Codru Moma”, societatea care îl administrează fiind amendată cu suma de 2000 RON pentru nedepunerea declaraţiei la Fondul de Mediu.

Cea de a doua unitate turistică amendată este Hotel Moneasa, intrat nu de mult în posesia fostului deputat Nicoară Creţ. În acest caz, amenda, care s-a ridicat la 3000 RON a fost acordată pentru „nerespectarea regimului substanţelor periculoase”, după cum a ţinut să precizeze comisarul Lucian Popa.

Conform informaţiilor obţinute de Arad Expres, substanţele periculoase nu sunt singura problemă de la Hotel Moneasa, unitatea desfăşurându-şi activitatea fără autorizaţie de mediu valabilă. Acest lucru a fost confirmat, de altfel, şi de Agenţia de Protecţia Mediului.

Orlando Toader1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor