Hotel pentru Blidar

1Comentariu
Hotel pentru Blidar
ARAD – Încă un hotel prinde viaţă în peisajul arădean. Omul de afaceri Valer Blidar, propietarul societăţii Astra Vagoane Călători şi al BănciiComerciale Feroviare, va ridica în acest an un hotel în Arad.

Hotelul, care va fi finalizat în 2010, va avea, se pare, 24 de camere single, 4 apartamente şi un restaurant. Imobilul este situat lângă sediul fabricii de vagoane şi al băncii, în Grădişte, şi se va adresa cu precădere oamenilor de afaceri cu care firmele lui Valer Blidar au proiecte în derulare şi specialiştilor care vor veni la perfecţionare la Centrul de Cercetare, Proiectare şi Tehnologie al Astra Vagoane Călători.

Investiţia nu a fost estimată de proprietar, care o va face publică doar la finalizarea ei, dar se pare că ridicarea hotelului va costa ceva peste un milion de euro.

A.B.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor