I-a inapoi terenul salii de sport

De A.D.B.
I-a inapoi terenul salii de sport
ARAD. Primăria Arad le propune aleşilor să revoce luni hotărârea CLM Arad privind transmiterea în folosinţă către Compania Naţională de Investiţii – CNI a unui teren în suprafaţă de 2.100 mp pe durata construirii obiectivului „Sală de gimnastică”.

Se propune, totodată, radierea din CF a înscrierii dreptului de folosinţă al CNI. Motivul invocat de executiv pentru această propunere este faptul că „până în prezent nu s-a obţinut finanţare pentru construcţia unei săli de sport în Arad – Stadion Gloria şi faptul că Primăria Municipiului Arad va demara din fonduri proprii investiţia privind construcţia acesteia”.

În raportul de specialitate se mai arată faptul că, până la această dată, între Primăria Municipiului Arad şi Compania Naţională de Investiţii nu s-a încheiat un protocol de predare-primire a terenului pe care urma să se construiască sala de gimnastică (Stadion „Gloria”), întrucât nu s-a obţinut finanţare pentru acest an. Tot aici se mai arată că CNI a returnat în 10 ianuarie 2012, nesemnat, Protocolul de predare – primire a terenului, Convenţia şi Procesul verbal înregistrat cu nr. 63.597/3.11.2009.

Primăria Arad îi mai informează pe aleşi asupra faptului că va demara din fonduri proprii investiţia într-o sală de sport de tip I.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !