Şi partidele mici pot avea oameni serioşi

Un exemplu este conservatoarea Lia Ardelean, care sigur nu doarme în Parlament şi la fel de sigur e că îşi onorează statutul de deputat. Apreciem. Este scandalos ce se întâmplă cu UTA, la câtă umilinţă sunt expuşi Gigi Borugă şi cei din jurul său!

Fuziunea PNL-PD este dorită de liberali, inclusiv de cei din Arad, atât cât îşi doreşte un câine lanţul. Când vrei să refuzi politicos o ofertă, invoci condiţii pe care celălalt, dacă e om sănătos la cap şi are onoare, nu le va accepta. Tot mai evident este faptul că Tăriceanu nu vrea să intre în teaca lui Băsescu, iar cei care ar accepta sunt puţini şi fără „spate”. * E gata să se ducă pe râpă şi baschetul masculin din Arad. Cu ce mai rămânem, domnilor?

Chiar nu mai avem bărbăţie şi orgoliu în oraşul ăsta?! * Aveţi grijă pe cine primiţi în casă, cine vă sunt zugravii, hornarii, găzarii şi alţi prestatori de servicii, pentru că vedeţi ce crimă oribilă s-a petrecut vineri, în Arad. Unii intră doar să studieze terenul, ca apoi să revină şi să dea lovitura. Câteodată, mortală. * Altă bombă? Agenţia de ştiri „Sport.it”, făcând bilanţul investiţiilor pe care patronul Massimo Moratti le-a făcut la Internazionale Milano, în cei 11 ani de preşedinţie, pretinde că pentru transferul lui Adrian Mutu, realizat în ianuarie 2000, s-au plătit 6 (şase) milioane de euro. Ei şi? Păi, şi, pentru că Dinamo anunţase un preţ de transfer de trei ori mai mic, de numai 2,1 milioane.

Cei de la Dinamo şi impresarul Giovani Becali trebuie să explice unde s-au rătăcit aproape patru milioane de euro. Chiar aşa, Giovani, unde-s milioanele astea şi atâtea altele? * Catedrala Neamului va fi cea mai înaltă clădire din ţară. Va avea 114 metri înălţime şi va fi vizibilă din orice punct al Bucureştiului. * Vicepremierul George Copos este nemulţumit de cum merg lucrurile în ţară şi în coaliţia de guvernare.

Uite că domnul Copos ştie să fie şi sincer, când vrea. Să fie convins că şi populaţia gândeşte la fel. De fapt, cine poate pretinde că este mulţumit de mersul lucrurilor? Dacă ştiţi pe cineva, fotografiaţi-l, să-l punem în ramă. * Prin culisele Alianţei, se vorbeşte că, în ciuda prevederilor protocolului dintre PNL şi PD, democraţii vor să preia ei şefia Camerei Deputaţilor, în caz că Adrian Năstase ar fi revocat.

Un atare demers chiar că ar zdruncina de moarte Alianţa. De aceea, parcă nu ne vine să credem că PD va face pasul de la dorinţă la faptă. Dar parcă poţi şti! * Ca să aflaţi ce ne aşteaptă: tarifele la energie şi gaze vor exploda la începutul lui iulie. Tot atunci se vor majora accizele la carburanţi, tutun şi alcool. Aşa că, să trăiţi! Bine?

Tristan Mihuţa0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !