Iadran Agri a testat la lucru, în câmp, utilaje agricole produse la Arad

Reactualizat la:
Iadran Agri a testat la lucru, în câmp, utilaje agricole produse la Arad

ADVERTORIAL. Iadran Agri, producător arădean de utilaje pentru agricultură, a prezentat, la lucru, în câmp, ultimele modele de scarificatoare, grubere, combinatoare și teradiscuri.

Evenimentul, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, a adunat câteva zeci de agricultori locali dornici să vadă eficiența noilor modele. „Am dorit să prezentăm la lucru noile modele, chiar dacă majoritatea celor prezenți ne știu și știu la fel de bine modul în care se comportă la lucru utilajele noastre. Mă bucur că au venit în număr atât de mare, ceea ce denotă că până acum am realizat utilaje performante, puternice, fiabile”, explică George Mitrici, managerul Iadran Agri.

La evenimentul amintit au fost prezenți și noii parteneri ai companiei arădene – revânzători din mai multe părți ale țării. Astfel, se conturează o deschidere națională pentru producția de utilaje agricole de la Arad.

Pentru a vedea „pe viu” utilajele agricole testate zilele trecute, precum și pentru orice tip de piese de schimb necesare, puteți suna la 0744.505.494 sau le puteți vedea la sediul Iadran Agri – Arad, Calea Timișorii, nr. 212.

iadran-agri-art-aradon-1

iadran-agri-art-aradon-10

iadran-agri-art-aradon-11

iadran-agri-art-aradon-19

iadran-agri-art-aradon-18

iadran-agri-art-aradon-27

iadran-agri-art-aradon-53Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor