ICIM este pe drumul bun spre Curtici

De Adriana Barbu
1Comentariu
ICIM este pe drumul bun spre Curtici
Drumul cu probleme de pe tronsonul Curtici-intersecţia cu DJ79 nu a fost reabilitat de ICIM. Firma arădeană s-a ocupat de cealaltă porţiune de drum, cea pe care se poate circula.

O comunicare deficitară a dus la o confuzie gravă prezentată în materialul nostru ,,Reabilitarea care dă în gropi la Curticiˮ. Tronsoanele de drum menţionate în materialul respectiv au fost atribuite din greşeală firmelor invers şi astfel ICIM s-a făcut, pe nedrept, vinovată de tronsonul cu probleme, pe care nu l-a executat însă firma din Arad, ci Societatea de Întreținere și Reparații Timișoara.

Conducerea ICIM ne-a sesizat acest fapt rugându-ne să publicăm dezminţirea de mai jos. „Pe această cale vă atragem atenția că în articolul <Reabilitarea care dă în gropi la Curtici>, publicat pe site-ul dvs., se fac afirmații grave la adresa societății noastre, respectiv ni se impută realizarea necorespunzătoare a lucrării de reabilitare a tronsonului de drum dintre Curtici și DN 79, atribuit subscrisei. Porțiunea din DJ 792C Sector Curtici – Intersecție DN 79, la care S.C.Icim S.A. a realizat lucrări de reabilitare, se întinde pe un tronson de 3,7 km, de la km 63+455 până la km 67+147.94 (…) Porțiunea de drum reabilitată de S.C. ICIM S.A. se prezintă în stare bună în prezent, chiar dacă a expirat perioada de garanţie a lucrării și nu au existat niciun fel de solicitări pentru efectuarea de reparații. Dacă ar fi existat solicitări de reparații pentru porțiunea de drum reabilitată, societatea noastră le-ar fi onorat, chiar dacă ne aflăm în procedura reorganizării judiciare, întrucât dispunem în continuare de mijloacele materiale și financiare necesare realizării de lucrări”.

Tot aici se mai arată că „pe de altă parte, subliniem că o altă informație eronată apărută în articol este aceea că în prezent drumul se află încă în perioada de garanție. Termenul de garanție pentru tronsonul de drum reabilitat de S.C. Icim S.A. a expirat. În ce privește porțiunea de drum ce prezintă defecțiuni, aceasta nu a fost reabilitată de societatea noastră”.

Taguri: , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor