Igaş, cel mai „generos”

ARAD. Şeful senatorilor PD-L, arădeanulConstantin Igaş justifică faptul că în 2009 a cheltuit cel mai mult cu salarizarea personalului de la cabinetul său, prin faptul că „am fost mai generos ca alţii şi am dat salarii mai mari.

Oricum, m-am încadrat în grila de salarizare, pe care niciun parlamentar nu o poate depăşi. La începutul anului am dat salarii mai mici, dar după ce mi-am făcut echipa şi m-am convins că merită, am mărit salariile. dacă le ceri oamenilor să muncească, trebuie să îi şi plăteşti.

La mine la cabinet se lucrează inclusiv sâmbăta, iar duminica, în teritoriu, am întotdeauna pe cineva din echipă cu mine. Nu ştiu să vă spun exact cât a luat fiecare din cei patru angajaţi, impozitele şi toate celelalte se calculează la Contabilitate”.  Igaş a cheltuit în ultimul trimestru al anului 2009 suma  de 39.446 lei de la bugetul Senatului pentru plata angajaţilor de la biroul său parlamentar, din care 19.914 lei în octombrie, 13.511 în luna noiembrie şi 6.021 în luna decembrie.

JA-S.T.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase