IMM-urile , defavorizate

Având în vedere importanţa pe care guvernele statelor europene o acordă IMM-urilor şi în contextul în care actualul Guvern al României promovează politici economice corelate tendinţelor Uniunii Europene, atitudinea contrară a administraţiei locale este total nejustificată.

Printre iniţiativele actualei administraţii locale îndreptate împotriva micilor întreprinzători se numără cele referitoare la orarul de funcţionare a unităţilor de alimentaţie publică; dezafectarea gheretelor şi demolarea bazarului din Piaţa „Mihai Viteazul”, fără a pune la dispoziţie comercianţilor o altă locaţie corespunzătoare; acea taxă aberantă de salubrizare care obligă toate societăţile comerciale, indiferent de profilul sau volumul activităţii, să achite o sumă considerabiă pentru un serviciu de care multe dintre ele nici măcar nu beneficiază; şicanarea comercianţilor de la Ştrandul Neptun şi îngrădirea posibilităţilor acestora de a-şi desfăşura activităţile economice în incinta bazei de agrement.

Toate acestea afectează firmele mici şi mijlocii, adică tocmai cele care stau la baza economiei naţionale.

S.T.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !