Impozitele si taxele locale pe 2015, la vot!

De Simona Butaru
4Comentarii
Impozitele si taxele locale pe 2015, la vot!

ARAD. Consilierii municipali sunt chemaţi, miercuri, la şedinţa ordinară a lunii ianuarie, pe ordinea de zi regăsindu-se un proiect despre care arădenii şi-au arătat interesul încă din prima zi lucrătoare a acestui an. Este vorba despre Proiectul privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale la nivelul municipiului Arad pentru 2015. Pe ordinea de zi a şedinţei mai sunt şi alte 4 proiecte, cel mai de impact dintre acestea fiind cel cu privire la aprobarea Studiului de Fezabilitate „Reabilitarea reţelei de transport şi distribuţie a energiei termice (termoficare) în Arad şi transformarea punctului termic din cartierul Aradul Nou”. Vor mai fi supuse aprobării două proiecte privind atribuirea de denumiri unor străzi, precum şi Planul Urbanistic Zonal pentru un nou cartier în zona străzii Tabacovici.
Impozitele pe clădiri, terenuri, mijloace de transport, taxele pentru eliberarea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor, pentru folosirea mijloacelor de reclamă şi publicitate, taxa pentru ocuparea domeniului public, toate au rămas la acelaşi nivel ca şi în anul precedent pentru majoritatea arădenilor.

Impozitele pe 2015, la vot!

ARAD. Proiectul privind stabilirea taxelor şi a impozitelor locale pe 2015 va fi supus, miercuri, la vot. Se vor opera mici modificări pentru impozitele pe locuinţele aflate pe anumite străzi din Arad, în cartiere private sau pe străzi nou înfiinţate în cursul anului precedent. Locuitorii de pe câteva străzi vor afla că străzile lor sunt incluse în 2015 în zone cu impozitare mai mică. Este vorba despre patru străzi din Grădişte: arh. Czigler Antoniu, Bojan Alexandru, Dimitrie Bonciu şi Cornel Minişan, care au fost trecute din zona A de impozitare în zona C.
S-a procedat, însă, şi la introducerea unor străzi noi în zone de impozitare. Cele 10 străzi din cartierul Romana Residence au fost introduse în zona C, iar cele 3 străzi din Cartierul German – în zona D.
De la începutul anului, la Direcţia Venituri a Primăriei se puteau plăti doar restanţele la impozite şi taxe pe anul 2014, sau amenzile.
Data la care taxele şi impozitele locale pe anul în curs vor putea fi plătite de către arădeni urmează să fie comunicată de administraţia locală, după aprobarea proiectului.

Taguri: , , , ,


4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor