Împreună pentru un proiect îndrăzneţ

De Daniel Scridon
Împreună pentru un proiect îndrăzneţ
© FOTO: Vali Goran
Univ Goldiş ICIM şi-a prezentat lotul pentru noul sezon în prezenţa partenerilor.

Cel mai bun ambasador al sportului arădean din ultimi 20 ani, la nivelul sporturilor de echipă, Univ Goldiş ICIM Arad, a avut parte, luni, în Sala Ferdinand din Palatul Administrativ, de o prezentare-eveniment înaintea noului sezon baschetbalistic. La masa prezidiului au luat loc primarul Gheorghe Falcă, viceprimarul Călin Bibarţ, prof. Mirela Dan (UVVG), Dinel Cucu (SC ICIM), Lucie Zumrova (director comunicare FCC Environment), Emanuel Mariş (reprezentant FCC Environment) şi Marcel Urban, preşedintele Univ Goldiş ICIM Arad. În vecinătatea acestora, în superbul echipament de prezentare, le-am găsit pe componentele lotului şi antrenorul Dan Moraru.

Gestul FCC, unul de pionierat

Primăria investeşte în sport, dar fără sponsori finanţarea nu este completă. Acesta a fost mesajul transmis de primarul Gheorghe Falcă la conferinţa de presă. „După două săli de sport pentru cele două universităţi, vom construi o alta pentru echipele de handbal şi volei. Am vrea să primim de la Minister şi Sala Sporturilor, pentru a putea investi şi aici. Lucrările la noul bazin de polo şi stadionul Francisc Neumann sunt în grafic. Un lucru este cert, dacă nu se vorbeşte corect despre sport, nu vor apărea sponsorii. Noi, administraţia locală, ne putem implica până la nivel de salarizare. De aceea, gestul FCC Environment, este unul de pionierat în peisajul sportului arădean. Obiectivul nostru este să atragem cât mai multe companii către sportul de performanţă”.

Se simt onoraţi

Firesc, cele mai multe aplauze le-a primit fosta baschetbalistă cehă, actualmente director de comunicare în FCC Environment, Lucie Zumrova, care a primit din partea căpitanului de echipă, Brankica Hadzovic, tricoul cu numărul unu al echipei arădene. „Suntem onoraţi să ne alăturăm acestui proiect, la echipa care este cel mai bun ambasador al sportului arădean. Acest brand, FCC Environment, l-am primit din partea companiei-mamă, care furnizează servicii în 54 ţări din lume. Gândim global, dar acţionăm local, de acea am decis să ne alăturăm acestei echipe de tradiţie a Aradului. În regiune nu facem doar business, ci vrem să fim parteneri în proiectele din zonă. Acolo unde prestăm servicii, ne întoarcem cu servicii” – a spus Zumrova.

Rămân fideli

Atât reprezentanta UVVG, Mirela Dan, cât şi directorul SC ICIM, Dinel Cucu, au scos în evidenţă fidelitatea faţă de această echipă: „Suntem alături de acest club de mai bine de 10 ani şi am trăit multe clipe frumoase, memorabile” (Mirela Dan); „Acum cinci ani, când am venit la Arad, am promis să rămân alături de această echipă şi m-am ţinut de cuvânt în ciuda problemelor apărute. Sunt convins că împreună vom mai putea face lucruri frumoase” (Dinel Cucu).

Cere răbdare suporterilor

Amfitrionul acestei conferinţe de presă, Marcel Urban, preşedintele grupării galben-albastre, a spus, printre altele: „Lumea în Arad e obişnuită cu înalta performanţă, se aşteaptă să revenim acolo sus, dar fără sprijinul acestor parteneri nu am putea exista. Nu vrem să mai repetăm greşeala din sezonul trecut şi, ca atare, am format un lot în limita bugetului avut la dispoziţie. Vrem să intrăm în play-off, iar de acolo orice clasare mai bună de locul 8 este o provocare şi o realizare deopotrivă. Solicit răbdare suporterilor, iar concluziile să le tragem la finalul sezonului”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !