În aşteptarea eficienţei parlamentarilor arădeni

10Comentarii
În aşteptarea eficienţei parlamentarilor arădeni
Primarul Gheorghe Falcă vrea ca succesul parlamentarilor să se reflecte în alocările bugetare pentru Arad.

Primarul Gheorghe Falcă urmăreşte cu interes dezbaterile care se poartă zilele acestea în parlament pe tema bugetului de stat pentru anul 2017. Şi transmite următorul mesaj: „Așteptăm cu mare interes Legea Bugetului de Stat și alocările de fonduri pentru municipiul Arad. Săptămâna aceasta vom putea să constatăm cât de preocupați și cât de eficienți vor fi parlamentarii arădeni în promovarea intereselor cetățenilor din Arad prin amendamente la Legea Bugetului. Am transmis din timp Guvernului și tuturor parlamentarilor arădeni problemele și proiectele din municipiul Arad care au nevoie de fonduri de la Bugetul de Stat. Am pus la dispoziția parlamentarilor informații detaliate, pentru a putea fi cât mai bine documentați, așteptăm să-i vedem la muncă.”

Solicitări

Reamintim câteva din principalele solicitări ale municipiului Arad: *asigurarea sumelor integrale pentru salariile personalului din învățământ, pentru salariile asistenților personali și indemnizațiile persoanelor cu handicap; *plata subvențiilor restante pentru CET-ul din Arad și fonduri în programul de reabilitare a rețelelor termice; *finanțarea lucrărilor începute de Ministerul Educației la noul Palat al Copiilor, la clubul sportiv școlar Gloria și la noul sediu al Inspectoratului Școlar, continuarea lucrărilor la Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu”, la Colegiul de Construcții și Protecția Mediului și la internatul Colegiului Tehnic „Caius Iacob”; *finanțare în PNDL pentru etapele I și II de reabilitare străzi și pentru reabilitarea termică a grădinițelor; *alocarea de fonduri în bugetul Companiei Naționale de Investiții pentru șantierul bazinului de polo, pentru stadionul municipal Francisc Neuman și pentru proiectul de acoperire a Patinoarului Municipal.10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor