În Congres internațional

În Congres internațional
„Multidisciplinaritate în medicina dentară în vederea unui tratament echitabil şi de succes”, la UVVG.

În cadrul târgului AR-MEDICA, Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” a organizat, în colaborare cu Colegiul Medicilor Dentiști din România, Congresul internațional „Multidisciplinaritate în medicina dentară în vederea unui tratament echitabil şi de succes” cu 24 credite.
La deschiderea congresului au participat prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universității de Vest „Vasile Goldiș”, prof. univ. dr. Alexandru Bucur, Decan al Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF „Carol Davila” Bucureşti, vicepreşedintele Colegiului Medicilor Dentişti din România, cadru asociat al UVVG, Şeful Disciplinei de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” București, Ioan Flueraș, președintele Colegiului Medicilor Arad, dr. Ioan Precup, medic șef Casa de Asigurări de Sănătate a județului Arad, conf. dr. Paul Freiman, prodecanul Facultății de Medicină Dentară, cadre didactice, medici stomatologi, studenți, masteranzi și doctoranzi.
Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universității de Vest „Vasile Goldiș”, a transmis salutul Senatului Universitar și a comunităţii academice din cadrul UVVG: „Încă de la înființare și până în prezent, Universitatea noastră este hotărâtă să realizeze, pe plan național și județean, calitatea în învățământul medical, fie că este vorba despre medicină dentară, generală, farmacie, tehnică dentară și alte forme de programe de studiu pe care le avem. Am avut deosebita onoare să avem lectori trei decani de la Facultățile de Medicină din Cluj Napoca, Constanța și București, iar prin dl. decan Alexandru Bucur realizăm noi contacte și cooperări cu firme de prestigiu în domeniul stomatologiei. Obiectivul nostru final este acela de a avea studenți foarte bine pregătiți în programele de studiu din domeniul sănătate. Prezența într-un număr atât de mare la congresul internaţional multidisciplinar pe linie stomatologică, unde au participat peste 200 de invitați cu lucrări științifice, a cadrelor didactice și studenților, dovedește interesul de a căuta, în comun, soluții de îmbunătățire a activităţii de medicină dentară”. „Vom continua colaborarea cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, fiindcă prin aceste forme punem în evidență activitatea desfăşurată pe linie medicală și am contribuit la manifestările științifice care s-au organizat cu ocazia Târgului AR-MEDICA, care are semnificații deosebite pentru populația județului nostru și pentru Universitatea noastră, cu profil medical, care a fost evaluată în ultimele luni de o comisie internaţională europeană de la Freiburg. Suntem prima Universitate din România care a avut o astfel de evaluare internațională pentru programele de studiu medicină, medicină dentară, farmacie, medicină în limba franceză și engleză. Am muncit să demonstrăm tuturor că Universitatea noastră este o universitate apreciată, nu numai în România, ci și de comisiile din străinătate, având ca evaluatori medici de specialitate și profesori universitari din cinci țări”, a precizat prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

congres 2congres 3congres 4congres 50Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !