În Turcia, cu proiect Easmus

De Vasile Filip
În Turcia, cu proiect Easmus
Întâlnire transnaţională de proiect a profesorilor din Colegiul Economic, la Carsamba.

ARAD. Cinci profesori de la Colegiul Economic Arad au participat, recent la Carsamba, în Turcia, la cea de-a doua întâlnire transnațională a profesorilor din cadrul proiectului Easmus+, „Building a new Europe against stereotypes”, prima întâlnire având loc în ianuarie, la Arad.
După reîntâlnirea cu colegii de proiect din Lituania, Portugalia, dar şi cu colegii din ţara gazdă, Turcia, profesorii au fost întâmpinaţi cu un spectacol de dansuri tradiţionale turceşti, pregătite de elevii şcolii, apoi au vizitat şcoala, iar o delegație a profesorilor a fost primită de primarul orașului Carsamba.
După cum ne-a informat prof. Mira Odagiu, între activităţile desfăşurate s-au numărat: „analiza rezultatelor chestionarelor aplicate elevilor, profesorilor și personalului didactic și didactic auxiliar din România, Portugalia și Lituania, dezbaterea problemelor referitoare la site-ul proiectului, stabilirea detaliilor legate de calendarului proiectului şi de rezultatele intelectuale ale proiectului, stabilirea instrumentelor și resurselor de diseminare a activităților din proiect, stabilirea activităților care urmează să se desfășoare cu elevii la întâlnirea din Lituania, în toamnă”.
Activităţile de proiect s-au desfăşurat la Liceul Yil Anadolu Saglik Meslek Lisesi din Carcamba (Samsun).

Echipa arădenilor

Echipa de profesori de la Colegiul Economic Arad a fost formată din: Adriana Vădăsan, Gabriela Stoiadin, Raluca Balaș, Mira Odagiu şi Dorina Dănilă.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !