În vizită în Romana Residence. Uimitor, încă de la primul pas!

În vizită în Romana Residence. Uimitor, încă de la primul pas!
ADVERTORIAL. “Nevoile clienților noștri pentru confort, calitate și siguranță ne-au inspirat să ne autodepășim.” Așa începe discuția Florina Dănilă, director executiv Romana Residence, la vizita noastră în noul cartier de case din zona Grădiște.

Am pus mare preț pe dorințele clienților noștri și ale tuturor celor care ne-au vizitat încă de la lansare astfel că, de la lună la lună, încercăm să le oferim ceea ce ei își doresc și visează pentru viitorul lor,“ a continuat aceasta. Întradevăr evoluția pe care am remarcat-o în acest nou cartier este una spectaculoasă. Un loc cu natură autentică cum rar găsești în alte zone si unul dintre cartierele rezidențiale de top ale orașului nostru.

În doar 5 minute de la Podgoria, am ajuns pe calea Zimadului. Până aici totul obișnuit, dar în momentul în care am virat dreapta înspre cartier am rămas efectiv uimiți. Drumul de acces de peste 100 de metri este unic. Un tunel de verdeață pe care poate l-ai văzut doar pe cărțile poștale, miros de flori de tei și salcâm, iar cântecul păsărilor de nedescris. Mai apoi vezi cartierul, și vezi cum toate avantajele orașului se îmbină într-o armonie perfectă cu natura autentică. Este o experiență pe care ne-am bucurat să o trăim aici în orașul nostru.

Mai departe ne-au fost prezentate modele de case din ofertă, modele diverse pentru toate gusturile și preferințele. Primele au fost casele înșiruite Cezara, case care chiar dacă sunt înșiruite sunt extrem de spațioase și cu un interior surprinzător. Iar strada pe care sunt construite este deosebit de frumoasă și bine organizată. Te duce ușor cu gândul la civilizația scandinavă. Apoi am vizitat modelele de case duplex, Davina și Alexandria, case de asemenea foarte moderne cu linii arhitecturale și volumetrii inspirate de noile construcții occidentale. Dar cireașa de pe tort au fost casele individuale, Minerva și Alma, două modele în care oricine s-ar vedea locuind. Sufragerii largi, dormitoare mutiple, exterior cochet și bine conturat. Nu este de mirare că sunt vedetele cartierului” ne spune Florina Dănilă, mai ales acum, când la aceste case oferim toate materiale de finisaje cadou, toate de calitate premium importate exclusiv de la producători de top din Europa: gresia și faianța de la Marazzi Italia, parchetul de la Kaindl Austria iar ușile de interior de la Classen Germania. Este o ofertă pe care am lansat-o foarte recent iar reacțiile sunt surprinzătoare. Tot mai multe familii ne vizitează și își doresc să locuiască aici.”

Părerea noastră!

Ne-a bucurat vizita în Romana Residence, în principal pentru că am realizat că Aradul evoluează, se extinde și devine mai frumos. Avantajul de a te muta într-un cartier nou este acela de a locui conform altor standarde, mai moderne și mai civilizate. Iar avantajul de a locui în Romana Residence este, de departe, zona deosebită, aproape de oraș dar înconjurat de natura pe care atât de mult o prețuim cu toții.

Vă îndemnăm și pe voi dragi cititori, să vizitați acest nou cartier. Referenții de vânzări vă așteaptă cu multă plăcere. În fiecare zi, de luni până vineri îi găsiți până la ora 20.00 iar sâmbata până la ora 14.00.

Mai multe informații puteți obține și telefonic la 0720 400 289 / 0728 458 458 / 0722 646 000 sau pe www.romanaresidence.ro