Încă cinci ani cu Bogdan Costea la cârma Teatrului arădean

De Diana Dutu
2Comentarii
Încă cinci ani cu Bogdan Costea la cârma Teatrului arădean
© Bogdan Costea
Dacă în luna martie a acestui an, Bogdan Costea a primit nota 9,95 la evaluarea anuală pe 2016, acum, directorul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad a fost evaluat cu 9,38 pentru activitatea depusă în perioada 2015-2017, Comisia de evaluare recomandând încheierea unui nou contract de management, pe cinci ani.

Aleşii locali au aprobat, în ultima şedinţă ordinară a CLM, rezultatul evaluării finale pentru perioada 2015-2017 a managementului la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad ca fiind 9,38. „Managerul Teatrului Clasic «Ioan Slavici» Arad a depus raportul final de activitate pentru perioada 2015-2017 care a fost analizat de către Comisia de evaluare, numită prin hotărâre a consiliului local, iar secretariatul comisiei a întocmit referate de analiză atât din punct de vedere al proiectelor culturale, cât şi din cel financiar şi al resurselor umane. În data de 20.09.2017 a avut loc evaluarea managerului în proba de interviu. În urma evaluării s-au acordat note pentru proba I (analiza raportului de activitate) şi proba a IIa (susţinerea raportului de activitate) şi s-a constatat că au fost respectate clauzele din contractul de management încheiat cu municipiului Arad. Comisia de evaluare a recomandat încheierea unui nou contract de management pentru o perioadă de cinci ani, rezultatul evaluării finale fiind 9,38” – se arată în raportul Centrului Municipal de Cultură Arad.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor