Încă o „belea” pe capul italienilor

De Leo Sfara
Reactualizat la:
2Comentarii
Încă o „belea” pe capul italienilor
Şoimii Pâncota a pierdut „procesul” cu D. Dan şi Suciu, la Comisia de Disciplină a FRF. 10.800 de lei sunt banii pe care trebuie să-i primească cei doi jucători. Primul a vrut chiar să fie declarat jucător liber.

Aşa cum era de anticipat, lucrurile se complică la Şoimii Pâncota. Se ştiu neajunsurile de la club, dar acum au apărut şi alte „belele” pe capul italienilor.

Doi dintre jucătorii care au depus memorii la Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal au şi primit răspuns. Daniel Dan şi Cornel Suciu (foto) au câştigat „procesul” şi aşteaptă, acum, banii de la club.

10.800 de lei datorii

Pe lângă faptul că lichidităţile sunt, tot timpul, „la limita de avarie”, acum a apărut problema memoriilor înaintate de foştii jucători, dar şi unul care e încă în lot, Dan Daniel. Acesta a vrut chiar să fie declarat jucător liber, dar Comisia nu i-a dat dreptate, însă i-a admis cererea faţă de restanţele financiare.

„Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Dan Daniel în contradictoriu cu ACS Şoimii Pâncota ca întemeiată. Obligă ACS Şoimii Pâncota la plata către reclamantul Dan Daniel a sumei de 4.000 lei net cu titlu de drepturi financiare restante aferente lunilor mai 2016 (1.000 lei – diferenţa) şi ratele contractuale aferente lunilor iunie şi iulie 2016 (3.000 lei).

Obligă ACS Şoimii Pâncota la plata către reclamantul Dan Daniel a sumei de 400 lei net cu titlu de taxă de procedură. Respinge cererea de încetare a raporturilor contractuale dintre reclamantul Dan Daniel şi pârâtul ACS Şoimii Pancota pentru justa cauză sportivă ca neîntemeiată.

Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Pronuntată în sedinta din 27.09.2016” – se scrie pe siteul FRF.

După acelaşi scenariu, Cornel Suciu a câştigat, la rându-i, memoriul, însă are de primit 6000 de lei, plus taxa de 400.

Fac memoriu?

Solicitat să ofere un punct de vedere al clubului, directorul sportiv al celor de la Şoimii Pâncota, Dorin Micşa ne-a declarat: „Cel mai probabil, în cursul zilei de joi le voi aduce la cunoştinţă părţii italiene aceste noutăţi de la FRF şi apoi se va lua o decizie în acest sens”.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor