Încă o schimbare de orar: stadionul Gloria, deschis de la ora 7,00

De Adriana Barbu
2Comentarii
Încă o schimbare de orar: stadionul Gloria, deschis de la ora 7,00
Încă o schimbare în noul program de pe stadionul Gloria. Primăria Arad înştiinţează (la câteva zile după ce Jurnal arădean şi www.aradon.ro au informat cititorii despre faptul că de prin 25 mai pe stadionul Gloria nu se mai aleargă decât după un program bine stabilit), că s-a făcut o nouă schimbare a programul iniţial.

Prima a fost făcută după ce Jurnal arădean a atras atenţia asupra faptului că vara arădenii preferă se alerge după ora 21.00, când canicula a trecut. Atunci, după o şedinţă a factorilor de decizie, s-a stabilit că din 1 iunie intră în vigoare programul de vară, care permite accesul publicului larg pe stadion până la ora 23.00 şi nu până la ora 21.00 cum era stabilit iniţial.

Astăzi, Primăria a revenit asupra programului de acces pe stadionul Gloria şi a precizat că „la sugestia iubitorilor de mișcare, s-a decis ca baza sportivă de pe malul Mureșului să-și deschidă porțile, în fiecare dimineață, cu o oră mai devreme decât se stabilise inițial”, adică nu de la 8.00 cum era bătut în cuie iniţial, ci de la 7.00, aşa cum a precizat că ar fi cât de cât normal ziarul şi site-ul nostru (în condiţiile în care mulţi dintre arădeni preferă să facă sport înainte de serviciu).

În comunicatul Municipalităţii se mai arată faptul că „începând cu data de 1 iunie 2017, accesul în baza sportivă Gloria se va face după următorul program – LUNI -VINERI: orele 7,00 – 14,00 accesul liber la public; orele 14,00 – 19,00 exclusiv cluburi sportive; orele 19,00 – 23,00 accesul liber la public; SÂMBĂTA : orele 7,00 – 10,00 accesul liber la public; orele 10,00 – 12,00 exclusiv cluburi sportive; orele 12,00 – 23,00 accesul liber la public; DUMINICĂ: orele 7,00 – 23,00 accesul liber la public; Programul poate suferi modificări, în cazul în care vor fi organizate competiții sportive”.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor