Incalzire ieftina si avantajoasa cu panouri radiante SUNJOY

Reactualizat la:
Incalzire ieftina si avantajoasa cu panouri radiante SUNJOY
PANOURI RADIANTE CU INFRAROŞU SUNJOY ORIGINALE, cel mai economic, cel mai sănătos, cel mai confortabil SISTEM DE ÎNCĂLZIRE.

De acum te poţi bucura împreună cu familia ta de razele soarelui şi în interiorul casei tale, prin intermediul unor panouri radiante cu raze in infraroşu SUNJOY.

Te întrebi cum este posibil una ca asta?
Nimic mai simplu: panoul emite radiaţii în infraroşu (nu U.V.), la fel cum emite şi soarele, de undă lungă 4-6-8 m., încălzind obiectele şi corpurile solide dintr-o cameră (pereţi, podea, mobilier etc.) – acum imaginează-ţi lumina soarelui cum pătrunde într-o cameră încălzind-o numai că în cazul panourilor radiante SUNJOY iar temperatura produsă de acestea poate fi reglată. De aceea mulţi numesc – şi o fac fără să exagereze – aceste panouri radiante Soarele viitorului pentru modul lor sănătos şi curat, economic şi confortabil de a produce căldură uniformă (2°C diferenta intre podea si tavan h=2.5 m) în fiecare încăpere şi în grade diferite pentru fiecare cameră, în funţie de preferinţele ambientale ale fiecărei persoane. Acest sistem de încălzire in infrarosu are un consum redus de energie de pînă la 50% în comparaţie cu celelalte sisteme de încălzire existente pe piaţă la ora actuală şi un randament ridicat de 98% în menţinerea temperaturii constante dintr-o cameră.

Cum arată un panou radiant?
Panoul radiant se aseamănă cu o plasmă tv., doar că e mult mai subţire decît aceasta şi mai uşoară. Practic este o placă de culoare albă (maro) având o dimensiune medie de 120x60x2 cm şi o greutate foarte mică de 2,3,4,5 kg, practic arată ca un tablou alb nepictat. Dimensiunea panoului poate varia în funcţie de dimensiunea fiecărei camere care urmează să fie încălzită şi de temperatura pe care o dorim. Panoul poate fi montat pe tavan (sau pe perete), cât mai central pe cameră, cu latura mica spre geam; functionează cu curent electric monofazic 230V fiind controlat printr-un termostat ambient care reglează temperatura şi face optimă funcţionarea panoului.

1panou

Cu o singură investiţie Sunjoy pe o perioadă de 20 – 30 ani, fără costuri periodice de intreţinere-revizii, veţi economisi în fiecare an, timp de 20 – 30 ani, factura lunară mai mica cu un procent cuprins între 20% până la 50% (economisiţi cinci luni pe an ori 20 – 30 ani); în tot acest timp aveţi căldură, iar în total economisiţi aproximativ 70% cu panouri radiante Sunjoy.

(Galerie Foto 1 Panouri Radiante Sunjoy)

Pe lângă multiplele calităţi tehnice şi estetice care fac la ora actuală o adevărată revoluţie mondială în domeniul sistemelor de încălzire, panourile radiante electrice SUNJOY au şi câteva efecte terapeutice. Pe lângă radiaţiile cu infraroşu (radiaţii pe care le emite şi Soarele) emise de panou într-un mod controlat (4-14 microni), ale ionilor negativi prin intermediul turmalinei care se găseşte aplicată pe panou şi a funcţiei nanosiver (ioni de argint), prin intermediul unui strat coloidal de argint care se găseşte tot în interiorul panoului SUNJOY.

(Vezi certificate de calitate)

Panourile infrarosu SUNJOY se pot folosi la încălzirea oricărui tip de spaţiu. De la clădiri rezidenţiale la spaţii industriale şi sere, clădiri cu utilitate publică: spitale, mutzee, şcoli etc., practic este cel mai inovator sistem de încălzire pe piaţă la ora actuală în întreaga lume. Nu degeaba este numit SOARELE VIITORULUI. (Vezi Galerie Foto – Video)

Cu un sistem de montare simplu şi efiecint, aceste panouri radiante Sunjoy se fixează cu 4, respectiv 6 holşuruburi, în dibluri, pe tavan (sau perete). Legătura la sursa de curent electric monofazat 230V se face printr-un circuit separat, (sau de la priză sau doză), termostatul urmând să fie montat pe cablul de alimentare, la fel ca un întrerupător clasic. Montajul panoului Sunjoy poate fi făcut de orice persoană cu puţine abilităţi practice, dar pentru siguranţă şi confortul dumneavoastră se poate apela la serviciile unui electrician autorizat.

Pentru sporirea eficienţei şi a randamentului se recomandă montarea pe tavan, cât mai simetric, ideal ar fi ca ca distanţa din colţurile panoului de pe tavan şi colţurile pardoselii să fie mai mică de 4m. Explicaţia e simplă. Panoul radiază simultat atât pereţii cât şi podeaua. Montând panoul pe colţul unui perete într-un mod asimetric se reduce eficienţa cu 5 – 40% prin o mai mare solicitare în zonelor îndepărtate (peste 4 m).

ATENŢIE! Aceste panouri radiante SUNJOY sunt consumatori foarte mici de energie, ex. intre 435W – 950W – 2500W. În cazul în care nu sunt dimensionate corect în raport cu dimensiunea unei încăperi care urmează a fi încălzită, există posibilitatea să nu încălzească la parametrii indicaţi de fabricant şi să vă consume o cantitate mai mare de energie electrică. Calculul şi dimensionarea se face în funcţie de suprafaţa încăperii (mp), de tipul şi gradul (scăzut sau ridicat) de termo-izolaţie pe care îl are spaţiul în momentul efectuării calculului (dacă aveţi sau dacă nu aveţi termo-izolaţie).

Nu va lăsaţi induşi în eroare de site-uri care vă oferă informaţii foarte scurte despre produse şi calitatea lor, în dorinţa de a vinde cât mai rapid un produs, indiferent de calitatea şi garanţia lui. Exista un site ElectricEcocasa.ro care oferă transparenţă maximă, vă pune la dispoziţie o pagina unică în România despre Dimensionare, Calcul panouri radiante cu infrarosu. Nu mai rămâne decât ca dumneavoastră să relataţi corect datele încăperii şi să ţineţi cont de recomandări.

ATENŢIE! PIAŢA ESTE PLINĂ DE PANOURI RADIANTE CARE IMITĂ PANOURILE RADIANTE SUNJOY, CARE NU AU NIMIC ÎN COMUN CU TEHNOLOGIA NANOSIVER. SINGURELE PANOURI RADIANTE CU INFRAROŞU ORIGINALE, CU PATENT DE INVENŢIE, SUNT SUNJOY!
SUNJOY ESTE PATENT DE INVENŢIE – COREEA DE SUD.

Totul despre calcul, preț, consum pentru panouri radiante Sunjoy incalzire panouri infrarosu plasme termice incalzire in infrarosu; Citeste mai mult aici … ElectricEcocasa.ro