Incendii la coşuri de fum defecte

De Ioana Costas
Incendii la coşuri de fum defecte
75 de misiuni în trei zile. Este vorba despre misiunile subunităţilor de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad efectuate în perioada 27-30 ianuarie.

Misiunile au constat în 50 de recunoaşteri în obiective din raioanele de intervenţie şi patru exerciţii cu forţe în teren. „Pentru eficientizarea intervenţiilor şi optimizarea timpilor de răspuns subunităţile au executat 50 misiuni de recunoaştere în unele obiective din raioanele de intervenţie. Pe timpul misiunilor de recunoaştere se verifică sursele de alimentare cu apă, căile de acces în obiectiv, configuraţia acestuia şi alte elemente care sunt semnificative pe timpul intervenţiei. În vederea pregătirii continue a personalului au fost executate patru exerciţii cu forţe şi mijloace în teren”, a explicat maiorul George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad. Pompierii au mai acţionat şi pentru stingerea unui număr de patru incendii şi în cinci cazuri de asistenţă a persoanelor şi într-o misiune de căutare-salvare. Toate cele patru incendii s-au manifestat la coşuri, canale sau burlane de evacuare a fumului fără a produce pagube semnificative şi asta datorită intervenţiei rapide a echipajelor fiind lichidate înainte de a se extinde la întreg acoperişul clădirii. Modulele SMURD au acţionat pentru acordarea asistenţei medicale în 65 de cazuri.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !