Începe curăţenia de toamnă!

De Diana Dutu
5Comentarii
Începe curăţenia de toamnă!
Programul Municipalităţii se va desfăşura în perioada 10 septembrie – 9 noiembrie.

Primarul Gheorghe Falcă a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că începând de luni, 10 septembrie, Municipalitatea dă startul programului „curăţenia de toamnă”. Faţă de acţiunile similare din anii anteriori, mecanismul de lucru este diferit: în fiecare cartier/zonă echipele edilitare vor interveni pe parcursul a cinci zile.

„Săptămâna şi cartierul”

„Vom avea săptămâna şi cartierul. O să existe o informare la toate blocurile şi în toate cartierele de case. Vom lucra la măturatul stradal, spălatul străzilor, spălatul platformelor gospodăreşti, vom toaleta arborii, vom încerca să intervenim şi la ceea ce înseamnă solicitarea oamenilor de a tăia arbori în momentul în care vom primi avizele de la Mediu şi de la Romsilva. Vom realiza lucrări de întreţinere la canalizarea pluvială, dar şi curăţarea gurilor de scurgere. Vom veni cu modernizarea iluminatului public, vom acţiona la nivelul locurilor de joacă şi, evident, prin interacţiunea pe care o vom avea cu cetăţenii, vom interveni punctual la toaletarea gardului viu. Vom prelua cererile pentru bănci în zona în care administraţiile de blocuri solicită acest lucru. Vom colecta deşeuri electrice şi electrocasnice, dar şi deşeurile pe care oamenii le pun lângă containerele de gunoi, deşeuri pe care, conform contractului, Retim nu le ridică pentru că nu reprezintă deşeu menajer. Sperăm că, săptămână cu săptămână, timp de opt săptămâni, în parteneriat cu asociaţiile de locatari, să realizăm această pregătire de toamnă în zona curăţeniei” – a subliniat primarul Gheorghe Falcă.

Programul

Curăţenia de toamnă va începe în zona centrală (10-14 septembrie), după care urmează Alfa şi Pârneava (17-21 septembrie), Calea Romanilor şi cartierul Drăgăşani (1-5 octombrie), Aradul Nou şi Sînciolau Mic (8-12 octombrie), Vlaicu stânga şi Bujac (15-19 octombrie), Vlaicu dreapta şi Gai (22-26 octombrie), Micălaca 100-200 (29 octombrie-2 noiembrie) şi Micălaca 300-500 (5-9 noiembrie).5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor