Începe o nouă ediție a expoziției Banat Agralim

De C.V.
Reactualizat la:
Începe o nouă ediție a expoziției Banat Agralim
Ce-a dea 17-a ediție a expoziției Banat Agralim îi așteaptă pe timișoreni în campusul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României” din Timișoara, cu un program bogat în activități, de la demonstrații de echitație și dresaj canin, la workshopuri, showuri gastronomice și momente artistice.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României” din Timișoara și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită timișoreni, vineri 24 mai, de la ora 10.00, la deschiderea oficială a celei de-a 17-a ediții a expoziției Banat Agralim, care se desfășoară în campusul U.S.A.M.V.B. din Calea Aradului nr.119.

Manifestarea organizată în colaborare cu Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Șișești” – Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Lovrin, cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, al Primăriei Municipiului Timișoara și al unor asociații profesionale de profil vine cu numeroase activității, demonstrații, expoziții de produse și utilaje agricole, destinate celor interesați de domeniul agriculturii.

Tematica din acest an a expoziției cu prinde promovarea şi evidenţierea performanţelor din domeniile: agricultură, creșterea animalelor, industrie alimentară și ambalaje, produse ecologice, silvicultură și cinegetică, cercetare-extensie universitară -finanțare, produse tradiționale – sectoare reprezentate de peste 200 de expozanți.

La deschiderea evenimentului au fost invitați oficiali din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Ministerul Educației Naționale, Î.P.S. Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului, ai administrației publice locale, corpul diplomatic acreditat la Timișoara, personalități ale mediului academic și de cercetare, asociații profesionale, mass-media.

Pentru vizitatori au fost pregătite evenimente speciale: concursuri de echitație și dresaj canin, demonstrații „în câmp” cu mașini și utilaje agricole, workshop-uri cu tematică specifică, show-uri gastronomice, momente artistice.

Program

Vineri, 24 mai

10:00 Deschiderea oficială (în fața pavilionului principal)
11:00 Deschiderea expoziției pentru public
11:00 – 19:00 Momente folclorice
19:00 Închiderea expoziției

Sâmbătă, 25 mai

10:00 Deschiderea expoziției
11:00 Workshop: Altoirea semi automată a pepenilor verzi cu robotul AFGR 800CS
11:00 Prezentare RASE DE CÂINI oferit de Royal Canin
12:00 DRESAJ CANIN oferit de Royal Canin
12:00 – 16:00 ZIUA CALULUI, ediția a X-a
12:00 Proba 1: Proba obstacole
13:30 Proba 2: Proba Voltije individual
14:00 Proba 3: Proba dresaj
14:30 Proba 4: Proba Voltije free style
15:30 Proba 5: Proba Voltije atelaje
16:00 Pony Show
11:00 – 19:00 Momente folclorice
19:00 Închiderea expoziției

Duminică, 26 mai

10:00 Deschiderea expoziției
10:00 Prezentare RASE DE CÂINI oferit de Asociația Chinologică Română – Filiala Timișoara
19:00 Închiderea expoziției

NOTĂ: În funcție de condițiile meteo sau alte aspecte neprevăzute, programul poate suferi modificări.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !