Inceput de drum in engleza

De Vasile Filip
Inceput de drum in engleza
Cambridge for Young Learners (YLE) la Grădiniţa Vanda „Montessori” Arad.

ARAD. Cea mai „fertilă” perioadă pentru ca un copil să înveţe o limbă străină, este reprezentată de primii trei ani de viaţă. În această perioadă, o limbă străină este asimilată cu la fel de multă uşurinţă, natural, la fel ca şi limba maternă. De ce să nu oferim copiilor oportunitatea de a asimila o limbă modernă, prin intermediul unui program specializat? Cum? Grădiniţa Vanda „Montessori” vine din acest an cu o soluţie la îndemâna oricărui parinte interesat.

Cunoscute sub numele de Cambridge English: Young Learners, examenele Cambridge pentru copii reprezinta începutul calatoriei unui copil în minunata lume a învățării limbii engleze. În funcție de nivelul de cunoaștere a limbii engleze, există posibilitatea susținerii unuia din următoarele teste: Cambridge English: Starters (YLE Starters), Cambridge English: Movers (YLE Movers) și Cambridge English: Flyers (YLE Flyers). Testele conțin exerciții distractive și motivante de limba engleză. Examenele Cambridge Young Learners vă permit să monitorizați și să îmbunătățiți nivelul de cunoaștere a limbii engleze pas cu pas, fiind creat pentru a încuraja copiii la începutul învățării limbii engleze. Aceste teste sunt realizate în conformitate cu Cadrul European de Referință pentru Limbile Straine (CEFR).

Care este structura testelor de tip Cambridge English: Young Learners? Cum ne pregătim copilul pentru susţinerea unui astfel de test? La toate aceste întrebări va răspunde d-na Ioana Pantor – directorul Centrului de Limbi Străine Eurolingva, în cadrul unei prezentări care va avea loc marți, 4 februarie, ora 17:30, în sala Astoria a Hotelului Continental Arad. Evenimentul este organizat de către Fundatia Study International Arad / Vanda „Montessori” Arad în parteneriat cu Eurolingva Examination Centre, centru autorizat pentru organizarea examenelor Cambridge la nivel naţional. Acest eveniment se adresează părinţilor a căror copii sunt la gradiniță și ciclul primar, şi care doresc să se familiarizeze cu examenele Cambridge YLE în vederea susţinerii acestora.

„Cei mici, educați într-un mediu cosmopolit și poliglot vor crește ca și adevărați cetățeni europeni, se vor mișca relaxați în spațiul european pe care îl cunosc și înteleg, fără inhibiții și temeri de neadaptare, cu siguranța de sine care le va marca pozitiv întreaga viață”, ne-a spus Erika Vanda Stan, vice-presedinte Fundația Study International Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !