Incluziunea tinerilor, în dezbatere

ARAD – Federaţia Asociaţiilor de Locatari Timişoara a organizat, la începutul acestei săptămâni la Arad, dezbaterea publică pe tema „Incluziunea socială a tinerilor – încotro?”.

Evenimentul ce s-a desfăşurat la Sediul Asociaţiei PAEM Arad face parte din proiectul „Întărirea capacităţii societăţii civile de a promova initiaţive pentru incluziune socială”, implementat de Asociaţia Naţională a Birourilor de Consiliere pentru Cetăţeni (ANBCC).

Dezbaterea a luat în calcul problemele cu care se confruntă tinerii din România pe piaţa forţei de muncă. Activităţile viitoare din cadrul proiectului menţionat mai sus se vor concentra pe elaborarea de strategii eficiente la nivel regional în vederea promovării iniţiativelor pentru incluziune socială în rândul tinerilor.
 
 
JA-A.P.


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !