Independentul Sebastian Bulumac candidează la fotoliul de primar. Vezi ce partid mare îl susţine!

De Adriana Barbu
Reactualizat la:
57Comentarii
Independentul Sebastian Bulumac candidează la fotoliul de primar. Vezi ce partid mare îl susţine!
© Sebastian Bulumac (foto centru) și-a lansat candidatura
Pe lista sa de susţinători se află cel mai important partid al Opoziţiei, PSD Arad, şi o bună parte a societăţii civile.

Duminică, 10 aprilie, la ora 11:30, în foaierul Teatrului “Ioan Slavici”, a avut loc conferința de presă de lansare a candidaturii lui Sebastian Bulumac la fotoliul de primar, candidatura sa fiind una independentă la Primăria Aradului. Ocazia a fost folosită de Bulumac pentru a prezenta motivele care l-au împins în această luptă şi, totodată, organizațiile care îl susțin. Printre cei care susţin candidatura omului de afaceri Sebastian Bulumac se numără o bună parte a societăţii civile active dar, poate cel mai important de punctat, şi PSD Arad, organizaţia judeţeană decizând săptămână trecută, să meargă pe acest tip de susţinere şi să nu nominalizeze un candidat propriu în bătălia pentru cel mai important scaun din municipiu.

La conferință au participat personalități ale vieții publice din Arad, oameni de cultură, sportivi, reprezentanți ai mediului de afaceri (Silviu Rațiu, Alexandru Nagy-Vizitiu, Zsolt Torok, Lucian Țidorescu, Florin Deznan, Titi Cladovan), precum și reprezentanți ai organizațiilor care susțin această candidatură.

Dar cine îl susţine, cu adevărat, pe Sebastian Bulumac în lupta sa? Atât organizații din zona civică (Mișcarea Arădeană, Pro Urbe, Respiră Verde, ATM Cicloturism, Arad ID, ULAL, Galeriile Old Art, Asociația Miloș Cristea), cât și din zona politică, respectiv cel mai important partid de opoziție din Arad, Partidul Social Democrat (PSD).

Ce spun ele? Că „a sosit momentul unității, moment în care e necesar ca orice fel de dispută să fie lăsată la o parte, iar toate resursele pozitive ale Aradului să fie concentrate pentru a realiza schimbarea”. Schimbare care cei prezenţi la teatru au văzut-o în Sebastian Bulumac.

În zilele următoare, a precizat candidatul independent, se va reveni cu un protocol al organizațiilor care susțin acest demers, respectiv cu platforma propusă pentru Arad. „Suntem convinși că demersul de astăzi este primul pas al unei schimbări profunde care va avea loc în Arad în perioada următoare”, a fost concluzia de duminică, de la amiază, de la Teatrul Ioan Slavici.3 bulumac 33 bulumac 333 bulumac 3333 bulumac 333357Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor