Ineuanii îşi încarcă bateriile la maximum

1Comentariu
Ineuanii îşi încarcă bateriile la maximum
MONEASA – La Moneasa, Adrian Abrudean alternează antrenamentele fizice cu cele tehnico-tactice.

„Înghesuiala” de la Moneasa face ca programul de pregătire al celor de la CS Ineu să fie ştiut doar cu o seară înainte. Antrenorul Adrian Abrudean vorbeşte cu cei de la UTA, la telefon, cu tehnicianul lui ACU, Costel Bogoşel, chiar la hotel „Moneasa”, căci sunt colege în acest stabiliment, iar apoi se ştie dacă primul antrenament al zilei este fizic ori tehnico-tactic.

Sâmbătă, ineuanii au avut o primă şedinţă de pregătire de „coşmar”. Abrudean i-a ascuns pe jucători de ochii lumii, ducându-i departe, după cabana „Dallas”, pe un teren abrupt, unde alergările în pantă sunt la ordinea zilei. Dar, pentru acestă perioadă de pregătire, acumulările sunt cuvântul de ordine şi la CS Ineu.

După-amiaza, la terenul din Moneasa, s-a încins o „miuţă” de toată frumuseţea, la care s-a băgat şi Abrudean, lăsându-l pe margine pe Bebe Mitu pentru a superviza şi arbitra meciul. Până la urmă, dezavantajată de „fluieraş”, echipa antrenorul a pierdut, dar s-a jucat „pe viaţă şi pe moarte”.

„Echipa se pregăteşte la maximum, doar e perioada de încărcare a bateriilor. Sunt mulţumit de cum răspund băieţii la solicitări şi mă bucur că am reuşit să nu avem accidentări. Facem două antrenamente pe zi, unul fizic, altul, tehnico-tactic, iar faptul că este zăpadă ne ajută şi mai mult în ceea ce urmărim în această perioadă”, ne-a spus antrenorul Abrudean.

Lotul din cantonament

Adrian Abrudean are la dispoziţie un lot de jucători format din următorii: Irimia, Pall, Man – Cornea, Maghici, Aldea, Francescu, Malancu, Olariu, Popa, Gherghel, Iaroş, Polgar, Sabău, Ştefan, Gornic, Berar, Magyari, Bucatos, D. Mitu, Munteanu, Iercan, Chevereşan, Capătă.

L.S.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor