Informare gratuită privind accesarea de fonduri

De Simion Todoca
Informare gratuită privind accesarea de fonduri
© Mihaela Breaz
Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România organizează gratuit miercuri 13 iulie, la Hotel Central, ora 14:00 pentru firmele arădene un seminar de informare privind fondurile europene și guvernamentale.

Firmele au la dispoziție în perioada următoare alocate peste 27 milioane de euro prin Programul Operațional Regional 2014—2020 pentru Regiunea de Vest și peste 38 000 de lei prin fonduri guvernamentale.

Specialist: Dna. Ec. Ecaterina Rădulescu – consultant și expert finanțări cu o experiență de peste 20 de ani în scrierea și implementarea de proiecte cu finanțare din fonduri europene și naționale. (Valoarea proiectelor scrise și aprobate în perioada de programare 2007-2013 a fost de peste 60 de milioane de EURO, iar valoarea proiectelor pentru care s-a asigurat consultanța la implementare a fost de peste 70 de milioane de Euro; realizarea a peste 40 de analize economice, expert tehnic pentru ADR Vest și expert financiar pentru ACIS* )

Consideram ca puteți accesa aceste programe motiv pentru care vă invităm să luați parte la o sesiune informativă despre aceste oportunități de finanțare.

Vor fi prezentate următoarele programe: POR Axa 2.1 Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri si Programele guvernamentale (START, Comerț).

Participarea este gratuită, însă doritorii trebuie să se înscrie la numărul de telefon 0727 200 214 .0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !