Informaţii pentru antreprenorii arădeni, de la ADR Vest

Informaţii pentru antreprenorii arădeni, de la ADR Vest
  În cadrul unui seminar de informare privind fondurile structurale dedicate IMM-urilor în POR 2014-2020.

Primăria Municipiului Arad a găzduit, luni dimineață, seminarul de informare privind fondurile structurale dedicate IMM-urilor în Programul Operațional Regional 2014-2020, organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru POR. La eveniment au fost prezenți directorul Agenției de Dezvoltare Regională Vest, Sorin Maxim și viceprimarul Aradului, domnul Călin Bibarț.

„Salutăm inițiativa ADR Vest de a veni în întâmpinarea antreprenorilor arădeni cu acest seminar. O economie locală puternică și dinamică este condiția primordială a dezvoltării Aradului. Ca administrație responsabilă și eficientă, sprijinim orice inițiativă pentru creșterea economiei și dezvoltarea sectorului microîntreprinderilor și a firmelor mici și mijlocii din Arad” – a declarat viceprimarul Călin Bibarţ.

Fonduri şi termene

În cadrul apelului de proiecte POR/102/2/2 alocarea financiară disponibilă la nivelul Regiunii Vest este de 20,36 milioane euro. Valoarea finanțării nerambursabile solicitate trebuie să fie de minimum 200.000 euro și maximum 1.000.000 euro. Cofinanțarea din partea solicitantului este de minim 45% din valoarea cheltuielilor eligibile în cazul microîntreprinderilor și întreprinderilor mici și de minim 55% în cazul întreprinderilor mijlocii. Perioada de depunere a proiectelor este 23 februarie 2017 – 23 august 2017.

Microîntreprinderile mai au la dispoziție și oportunitățile pe care le oferă apelul de proiecte 2.1A/2016 Microîntreprinderi, unde se pot depune cereri de finanțare până la data de 27.04.2017.

 

Ghiduri specifice

Condițiile specifice de accesare a fondurilor nerambursabile pentru aceste apeluri de proiecte sunt precizate în Ghidurile specifice, care poate fi consultate pe pagina web a ADR Vest (secțiunea POR 2014-2020/Ghiduri de finantare) – http://adrvest.ro/imm/ – și pe pagina web a programului Regio-Programul Operațional Regional 2014-2020 – http://www.inforegio.ro/.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !