Întabulare gratuită la Bârzava

De Alin Gherasim
Întabulare gratuită la Bârzava
© Primăria din Bârzava FOTO: JA
Administraţia locală din Bârzava anunţă locuitorii comunei că sunt aşteptaţi la primărie pentru a se întabula gratuit pe proprietăţile lor. „Suntem cuprinşi în Programul Naţional de Cadastru şi Carte Funciară. Drept urmare, acum, în primă fază, locuitorii din satele Bârzava, Monoroştia, Căpruţa şi Lalaşinţ sunt aşteptaţi să vină cu documentele necesare pentru întabularea terenurilor extravilane”, a spus viceprimarul comunei, Ioan Jitari.

Locuitorii comunei sunt aşteptaţi la primărie cu toate actele de proprietate. „Întabularea se face pe numele persoanei care apare în titlul de proprietate. În cazul în care proprietarul este decedat, întabularea se face pe baza certificatului de moştenitor”, a mai spus viceprimarul din Bârzava. Dar nu numai la primărie pot fi depuse actele pentru întabulare. Un alt punct în care oamenii se pot prezenta este şcoala din Lalaşinţ. Oamenii sunt aşteptaţi aici în zilele de joi, între orele 10:00 şi 12:00. „Pentru moment, doar cele patru sate au fost prinse în programul naţional. Dar, în următorii ani, toţi locuitorii comunei îşi vor putea întabula gratuit terenurile. Asta până în 2020”, a anunţat Jitari.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !