Întâlnire de 50 de ani la liceul din Pâncota

De Marcell Gorcea
Reactualizat la:
6Comentarii
Se strigă catalogul FOTO: M.G.
Se strigă catalogul FOTO: M.G.
A fost o zi specială pentru promoția 1965, secția reală, a fostei Școli Medii Pâncota.

Foștii colegi și dascăli s-au reîntâlnit, la sârşit de săptămână, în actualul Liceu Teoretic Pâncota, pentru sărbătoarea de suflet „Întâlnirea de 50 de ani” de la finalizarea studiilor liceale. După mesajul conducerii Liceului Teoretic Pâncota, transmis de directorul adjunct Livana Pufulete, și cuvântul de mulțumire al organizatorilor, a urmat ora de dirigenție ce a debutat cu imnul „Gaudeamus igitur”. A urmat cuvântul profesor-diriginte Fănica Crișan, și minutul de reculegere în memoria colegilor și a dascălilor decedați. Următoarele momente ale orei de dirigenție au fost prezentarea de către absolvenți a unor amintiri din anii de liceu și din viață, înmânarea diplomelor de merit fiecărui absolvent prezent, înmânarea diplomelor de excelență acordate de Primăria Orașului Pâncota profesoarelor Fănica Crișan și Melinda Martics, pentru contribuția deosebită la educarea generațiilor de elevi din orașul Pâncota. S-a dat citire mesajului primarului orașului Pâncota, Iosif Retter, adresat participanților la evenimentul semicentenar al promoției 1965 a liceului din Pâncota. S-au prezentat imagini din anii de școală, iar, în final, profesoarei Fănica Crișan i s-au făcut urări cu prilejul apropiatei aniversări a zilei de naștere.

Masa colegilor

Masa colegială a avut loc la Restaurantul „Central” Pâncota, cu preparate alese, dans și muzică adecvate vârstei, asigurând astfel starea de bună dispoziție a celor prezenți.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor