Întâlnire economică bilaterală la Békéscsaba

De Andreea Pintea
Reactualizat la:
Întâlnire economică bilaterală la Békéscsaba
Președintele CCIA, Gheorghe Seculici a participat la Conferința Economică de Relații Externe și Parteneriat Maghiar-Român.

Președintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici a participat la Conferința Economică de Relații Externe și Parteneriat Maghiar-Român, organizată în orașul Békéscsaba de Secțiunea Maghiară-Română a Camerei de Comerț și Industrie a Ungariei împreună cu Camera de Comerț și Industrie a județului Békés.

„Salut perseverența secțiunii maghiaro-română a Camerei de Comerț și Industrie Ungară și a Camerei de Comerț și Industrie a județului Békés de a menține tradiția organizării acestei Conferințe Economice de Relații Externe Bilaterale. Ungaria este unul dintre partenerii tradiționali ai României, iar rezultatele cooperării economice româno-ungare sunt excelente, fie că vorbim despre comerț, investiții sau cooperare transfrontalieră. Sper să vedem tot mai multe companii ungare interesate în valorificarea potențialului de cooperare cu toate regiunile României”, declară Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ Arad.

În cadrul conferinței au fost dezbătute legăturile economice comerciale bilaterale, posibilitățile și oportunitățile de afaceri, activitățile de economie externă, respectiv posibilitățile de abordare a proiectelor transfrontaliere și nu numai, în vederea întăririi legăturilor comerciale ale mediului de afaceri din cele două ţări.

Evenimentul a fost moderat de președintele Camerei de Comerț și Industrie a Județului Békés, dr. Orosz Tivadar. Ambasadorul României la Budapesta, Marius Lazurcă şi secretarul general al Camerei de Comerț și Industrie a Ungariei, Dunai Péter au avut o intervenție cuprinzătoare pe marginea relațiilor economice româno-maghiare.

„Unul din obiectivele acestei conferinţe a fost accentuarea ideii de cooperare între regiuni, crearea unor parteneriate noi. Activitățile CCIA Arad sunt orientate înspre întărirea legăturilor comerciale ale mediului de afaceri arădean și maghiar”, a mai punctat Seculici.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !