Interlopii Purcariu și Chebeleu și polițistul local Gîd, arestați preventiv

De Ioana Costas
Reactualizat la:
7Comentarii
Interlopii Purcariu și Chebeleu și polițistul local Gîd, arestați preventiv
© Tribunalul Arad FOTO: I.C.
Procurorii DIICOT Arad i-au prezentat pe cei șase bărbați reținuți ieri pentru trafic de migranți Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea DIICOT Arad de arestare preventivă în cazul a trei dintre bărbați, respectiv a lui Adrian George Purcariu, Rareș Chebeleu și Florin Petrișor Gîd. În cazul celorlalți trei bărbați instanța a dispus măsura arestului la domiciliu.

În soluția pe scurt a Tribunalului Arad se arată că: „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad şi dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Adrian George Purcariu, Rareș Chebeleu, Florin Petrișor Gîd pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 13 iunie 2018, până la 12 iulie 2018, inclusiv. Respinge propunerea de arestare preventivă formulată de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad în ce priveşte arestarea preventivă a inculpaţilor Adrian Lucian Codrean, Mădălin Călin Codrean, Mihăilă Andrieș. Dispune măsura arestului la domiciliu faţă de inculpaţii: Adrian Lucian Codrean, Mădălin Călin Codrean, Mihăilă Andrieș, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 13 iunie 2018, până la 12 iulie 2018, inclusiv. Pe durata arestului la domiciliu, inculpaţii Adrian Lucian Codrean, Mădălin Călin Codrean, Mihăilă Andrieș au obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuiesc, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. Pe durata arestului la domiciliu, inculpaţii Adrian Lucian Codrean, Mădălin Călin Codrean, Mihăilă Andrieș au următoarele obligaţii: să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori sunt chemaţi; să nu comunice cu alţi participanţi la comiterea infracţiunilor, cu martorii ori experţii, precum şi cu alte persoane stabilite de organul judiciar. Atrage atenţia inculpaţilor Adrian Lucian Codrean, Mădălin Călin Codrean, Mihăilă Andrieș că, în caz de încălcare cu rea – credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care le revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive”. Hotărârea Tribunalului Arad poate fi contestatăp în termen de 48 de ore de la pronunţare.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor