INTERVIU cu Mihaly Gabriel, manager si terapeut. Salină de suprafață cu sare de Praid, la Arad

Reactualizat la:
INTERVIU cu Mihaly Gabriel, manager si terapeut. Salină de suprafață cu sare de Praid, la Arad
ADVERTORIAL. Oferă salinoterapie pentru adulți și copii, programe educative pentru copii, ședințe de terapie prin mișcare și Yoga pentru adulți, dar și o serie de produse naturiste, produse din sare, ceaiuri pentru tratamente fitoterapeutice, uleiuri aromatice. Produce și comercializează Apa Pi.

– Care sunt beneficiile terapiei saline?

– În primul rând amintim că din cele mai vechi timpuri, sarea era considerată cel mai important element, după apă. Practic, unde nu este apă și sare, nu există viață. Prin natura ei, sarea armonizează, echilibrează și cu ajutorul electrolizei ajută fluxul electromagnetic să circule de la o celulă vie la alta. Atât prin compoziția sa fizico-chimică, cât și prin energia/rezonanța pe care roca de sare o emană, contribuie la reechilibrarea bioenergetică a organismului și implicit dispar blocajele la nivelul organelor. Dacă vorbim de echilibru energetic, acesta este de fapt imunitatea, care este atât de precară din cauza stilului de viață citadin. Dacă înțelegem acest fenomen al fiziologiei corpului nostru, înțelegem ușor că practic pentru aproape orice afecțiune este benefică și chiar vindecătoare o terapie salină.

– Salina are două încăperi spaţioase. De ce sunt două?

– Una este destinată copiilor, unde am amenajat un fel de loc de joacă în sare gemă pentru ei, dar şi mobilier specific pentru a se odihni, desena, scrie, citi sau juca jocuri de societate. Cealaltă încăpere am amenajat-o pentru adulţi sau pentru părinţi, în aşa fel încât să-i poată supraveghea pe copii, dar să beneficieze în acelaşi timp, pe lângă efectele terapiei saline, de luminoterapie, aromaterapie – totul pe un fundal de muzică terapeutică de relaxare.

– La intrare aveți amenajat un magazin naturist, unde sunt o serie de produse interesante, dar și multe bidoane cu apă…

– În zilele noastre este foarte importantă calitatea apei pe care o consumăm. În magazin producem apa Pi, o apă purificată și bioenergizată, pe care o punem la dispoziție clienților. Se poate vedea tot echipamentul, care este compus dintr-o serie de filtre, și echipamentul Pi prin care, cu ajutorul unor elemente naturale cum ar fi cristal, corali naturali, corali artificiali, zeolit etc., dar și prin dinamizare, obținem o apă de calitatea unui izvor de munte. Pură, armonioasă și vie. Această tehnologie japoneză – Life Energy – este foarte răspândită în lume, iar japonezii susțin că este cea mai bună, mai potrivită apă pentru corpul uman.

Contact

Salina se află în Arad, pe strada Unirii nr.19. „Vă invităm să ne vizitați pentru o ședință de salinoterapie, un produs naturist sau pur și simplu să degustați apa noastră Pi. Mai multe informații despre noi și ofertele noastre puteți afla pe site-ul www.primamateria.ro, pe Facebook: https://www.facebook.com/primamateria.ro/ sau la numărul de telefon 0744-815566” – spune Mihaly Gabriel.

poza-1

poza2

poza-3

poza4

poza5

poza6

poza7

poza8