Interviu cu Teodor Bulzan, preşedinte FC Sânleani

1Comentariu
Interviu cu Teodor Bulzan, preşedinte FC Sânleani
„Echipa, a doua mea familie”

– Jurnal Arădean: De unde pasiunea dvs. pentru sportul rege şi ce anume v-a determinat să investiţi în FC Sânleani ?

– Teodor Bulzan: Întrucât sunt fiu al locului şi nimeni nu s-a gândit să facă nimic pentru aceşti copii, am găsit de cuviinţă să investesc eu. Şi unde, altundeva, dacă nu în sportul rege.

– J.A.: Puţine echipe de Liga IV se pot lăuda cu stabilitatea lui FC Sânleani. Care este secretul ?

– Teodor Bulzan: Secretul ? Sunt om de cuvânt. Aproape toţi jucătorii aflaţi sub contract cu FC Sânleani au licenţe de jucători profesionişti şi sunt cu plăţile la zi. Nu se pot plânge de nimic. Pentru pregătirea returului, de plidă, am bătut „în cuie” cantonamentul de la Oroshaza (30 ianuarie-8 februarie) şi suntem în tratative pentru un turneu de jocuri în Italia. Planurile de viitor includ şi dezvoltarea bazei sportive, cu un teren de antrenament şi un mini-cantonament cu toate utilităţile.

– J.A.: Aveţi o echipă foarte tânără. În curând, vor curge ofertele de transfer …

– Teodor Bulzan: Deja avem solicitări insistente pentru doi jucători, care sunt curtaţi de Academia de Fotbal „Gică Hagi” şi gruparea italiană, Empoli. De asemenea, un impresar de la Chelsea s-a arătat interesat de un jucător de la FC Sânleani.

– J.A.: Dle Bulzan, vă declaraţi mulţumit de parcursul echipei în turul campionatului ?

– Teodor Bulzan: Când joci cu copii de 15-16 ani, împotriva unor echipe formate din jucători experimentaţi, este greu să ai rezultate. Pe mine însă mă unge pe suflet fotbalul curat, frumos, practicat de aceşti „mânji”. Împreună cu antrenorul Dinu Donca, urmărim să crească în valoare şi să ajungă cât mai sus.

– J.A.: Apropo de prof. Donca, ce părere v-a lăsat până acum ?

– Teodor Bulzan: Atât cu el, cât şi cu organizatorul de competiţii, Ştefan Jenei, colaborez foarte bine. Ne sfătuim, căutăm împreună cele mai bune soluţii, dar în alcătuirea echipei nu mă bag şi nici nu o s-o fac vreodată.

– J.A.: FC Sânleani a pierdut cel puţin 9 puncte pe mâna arbitrilor în acest tur …

– Teodor Bulzan: Ştiu unde vreţi să ajungeţi, dar acesta este fotbalul nostru judeţean. Nu mă pot lupta cu toţi „elefanţii”.

– J.A.: Fiind şi partener într-un proiect pugilistic cu Adolf Ivanovici, puteţi fi considerat un om al sportului. Ce alte „surprize” sportive ne pregătiţi ?

– Teodor Bulzan: Printre altele, sunt vicepreşedinte la Box Club UVVG Arad, implicându-mă financiar în susţinerea unor deplasări la competiţii şi în premierea performanţelor sportivilor clubului. Sponsorizez un judoka de 8 ani, Radu Ionel Stana, ce se anunţă a fi un viitor campion, iar în perspectivă, intenţionez să pun bazele unor secţii de judo şi kickbox.

– J.A.: Dacă mâine aţi investi la UTA, care ar fi primele lucruri pe care le-aţi face ?

– Teodor Bulzan: Nu mi-am propus aşa ceva. Dar, dacă ar fi să fie, aş pune accentul pe tinerele talente din judeţ, întrucât Aradul a fost în permanenţă un rezervor de fotbalişti pentru echipele mari din România. Apoi, l-aş aduce acasă pe Ionuţ Popa, un antrenor „trup şi suflet” pentru UTA, care la noi n-a fost bun, dar la alţii, face minuni.

– J.A.: Ce vă doriţi pentru anul 2009 ?

– Teodor Bulzan: Să mă ajute bunul Dumnezeu să-mi continui proiectele la echipă, care reprezintă o a doua mea familie. Aş vrea să profit de ocazie, pentru a le ura tuturor colaboratorilor mei, chiar şi arbitrilor care m-au dezavantajat, Sârbători Fericite şi „La Mulţi Ani”.

Clişeu – Teodor Bulzan

Carte de vizită

Teodor Bulzan

Născut 28 05 1954

A practicat boxul, CS Vagonul Arad (1968-1970)

Om de afaceri şi preşedinte la FC Sânleani din 1998.
D.S.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor