Interviu cu Ucu Dima. De ce nu putem purta ghetele de toamnă, iarna?

Reactualizat la:
Interviu cu Ucu Dima. De ce nu putem purta ghetele de toamnă, iarna?
ADVERTORIAL. De câteva zile am intrat în acea perioada a anului în care încălțamintea de toamnă trebuie schimbată cu cea de iarnă.

Nu este o fiță, dar conditiile meteo de afară “ne obligă” să facem asta.

Probabil, mulți dintre voi vă întrebați “dar de ce nu le pot purta pe cele de toamnă?” Pentru că există două diferențe majore între ghetele de toamnă și cele de iarnă.

Prima diferență este căptușeala. Dacă la ghetele de toamnă captușeala este din piele , la cele de iarnă este din piele “îmbrăcată” în blăniță sintetică, care oferă picioarelor confort sporit și temperaturi mai ridicate decât o gheată căptușită doar cu piele.

Cea de-a doua diferență o regăsim la talpă.Talpa ghetelor de iarnă trebuie să fie neapărat confecționată din cauciuc vulcanizat foarte rezistent, iar talpa trebuie să aibă o textură antiderapantă. Deasemenea, în momentul producției, talpa ghetelor de iarnă nu doar că se lipeste pe gheată, ci se și coase împrejurul ghetei pentru rezistență maximă. Revenind la talpa ghetelor de toamnă, acestea sunt confecționate, de obicei, din tunit sau neolit,care în contact cu gheața sau cu zăpada se transformă în schiuri, dacă putem face o glumă.

 

Dima Brand Store vă așteaptă cu o gamă variată de ghete pentru femei și bărbați.

Puteți verifica disponibilitatea mărimilor direct pe site www.Shoes-Couture.ro

Mai jos regasiti interviul cu Ucu Dima care explica diferentele dintre ghetele de toamna si cele de iarna.