INTERVIU JA. Cu Mircea Purcaru, copreşedinte ALDE Arad

De P.T.
2Comentarii
Mircea Purcaru Foto: J.A.
Mircea Purcaru Foto: J.A.
„Suntem locul unu la cancer şi vrem petreceri”

Consilierul judeţean este de părere că „Zilele Aradului” constituie un nou prilej de sifonare a banului public.

D-le Mircea Purcaru,sunteţi la curent cu evenimentele petrecute cu d-l Ioţcu cel care ocupă funcţia de Preşedinte al CJ Arad.A fost un şoc pentru administraţia din Arad .Cum comentaţi aceste evenimente?!

PURCARU.Probabil că a fost un şoc pentru cei ce nu erau la curent cu viaţă politică din Arad .Pentru mine nu a fost niciun şoc .Mă aşteptăm la un astfel de episod .Chiar mă gândesc că el s-a petrecut puţin cam târziu.

Ce vreţi să spuneţi prin acest “puţin cam târziu”?!

PURCARU.În repetate rânduri ,am spus public că liderii PDL, azi PNL Arad, sunt corupţi şi că săvârsesc acte de corupţie.V-aş ruga să va reamintiţi cât a sărit în sus Ioţcu atunci când am ridicat problema sănătăţii şi a jafului de la Spitalul Judeţean ,aduceţi-va aminte ce scandal a provocat când am abordat problema cu licitaţia spitalicească de pe str.Eugen Potier!Vă mai amintiţi cât costă un metru de gard exterior la Spitalul Judeţean?Toate acestea le-am prezentat mereu în conferinţele de presă,în comunicatele de presă.
Credeţi că organele abilitate ale STATULUI cum ar fi poliţia judiciară ,parchetele,DIICOT sau DNA nu au urmărit evoluţia spectaculoasă a unor lideri PDL azi ai PNL Arad ?Credeţi că nu s-a intrbat nimeni cum poţi face avere având serviciu doar la stat ca bugetar?Păi ,Ioţcu a crezut că nimeni nu vede averea lui apărută în 10 ani,aşa parcă din senin?
Să pleci de la o lopata pe care o foloseai ca necalificat sau fochist la CET Arad si sa ajungi BARON de Arad în doar 10 ani,nu e un lucru la îndemâna oricui.Şi nu se adună o astfel de avere în mod legal..Putregaiul e mult mai mare aici .Am convingerea că procurorii vor scoate la lumină fapte mult mai grave .Averea lui Ioţcu nu stă în 10.000 de EURO!Mă tot întreb câte plicuri cu 10.000 EURO au “circulat”pe la liderii PD-L azi PNL Arad. Uitaţi-vă ce averi au aceşti lideri .
Mai ieri ,alaltăieri ,stăteau pe chirie,nu erau în stare să-şi plătească cheltuielile la bloc .
Apoi brusc ,unii s-au trezit năşiţi de preşedinţi, de primari ,au dat de avere !E multă corupţie la PNL Arad şi sper că,în sfârşit ,locuitorii din Arad descoperă cât de interesaţi sunt liderii PNL Arad de problemele judeţului sau ale municipiului.

Credeţi că la Arad vor mai fi arestări atât de spectaculoase ?!

PURCARU. Nu pot anticipa astfel de evenimente .Cu siguranţă ,DNA mai are “clienţi”sub lupă şi aici la Arad .Noi,cei de la ALDE, am tot atras atenţia că se sifonează banul public sub tot felul de pretexte şi acţiuni cum ar fi o serie de festivaluri aşa zis culturale.Iată, ne aşteaptă o mega petrecere-Zilele Aradului-13 la număr (sper să nu fie cu ghinion pentru unii!).Eu zic că e un dezmăţ al PNL Arad care s-a şi „aruncat”în campanie electorală .

Iată ,la Timişoara ,care îşi serbează ziua pe 3 august ,sunt manifestări doar 3 zile,dar de mare şi bogată încărcătură civică .Noi suntem mai cu ….Falcă!Avem bani de aruncat pe tot felul de petreceri , în timp ce la Arad se moare pe capete de cancer.Ştiţi, desigur, că suntem pe locul 1 în România ,la bolile de cancer ,pe locul 2 la bolile cardiovasculare ,pe locul 3 la TBC.Suntem cel mai bolnav judeţ din România .Şi în loc să ne preocupe să facem sănătos judeţul ,avem indivizi de genul IOŢCU!

Iată de ce cred că organele abilitate ale statului trebuie să-şi facă datoria şi la Arad şi pe mai departe, iar populaţia din Arad să-i sancţioneze pe aceştia ,în special pe cei din PNL Arad.Aradul poate fi condus şi fără Ioţcu şi fără Falcă.Şi ,îi asigur pe arădeni va fi condus mult mai bine ,pentru arădeni şi nu în detrimentul lor!Şi încă ceva .Poate unii se întreabă de ce nu mai pot zbura cu avionul de la Arad deşi avem aeroport ?!Răspunsul e clar –în loc să se ocupe de aeroport d-l Ioţcu şi liderii PNL Arad aveau bisnisurile lor,afacerile lor ,cum să-şi umple conturile ,cum să-şi sporească averile personale.Am tot spus că nu avem o strategie a judeţului,nici economică şi nici culturală,nimic. Drumul Vinului, un eşec, nici nu s-a finalizat şi deja se lucrează la reabilitarea lui !Ce turişti avem în Parcul Natural Lunca Mureşului?De exemplu, la Râşnov ,un amărât de orăşel s-au înregistrat peste 140 de mii de turişti doar pe primul trimestru .Ce facem noi cu Cetatea Şoimoş ,cu Cetatea Şiria ,cu Cetatea Ineului?Nimic.Liderii PNL au strategii doar pentru buzunarele lor .De aceea, ALDE ,dincolo de critică, va propune pentru Arad proiecte reale ,promovate doar cu acordul arădenilor şi în transparentă financiară totală.Vom face asta după alegerile din 2016, când PNL Arad nu va mai fi la comanda judeţului, ci doar o amintire tristă şi de nedorit pentru Arad.

„Drumul vinului, un eşec, nici nu s-a finalizat bine şi deja trebuie reabilitat, pe alţi bani” Mircea Purcaru2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor