Investiţii pe banii altora

27Comentarii
Investiţii pe banii altora
Investiţii pe banii altora
ARAD – PSD acuză Primăria că defilează în 2008 cu aceleaşi investiţii vechi, ce se vor realiza pe credite.

Liderii PSD Arad şi-au spus cuvântul despre bugetul propus de Primăria Arad pentru anul în curs, considerând că e uşor să transformi oraşul în şantier pe banii altora.

Preşedintele Organizaţiei Munipale a PSD Arad, Dorel Căprar, susţine, în fapt, că bugetul este „construit în jurul împrumuturilor externe (…) pentru finanţarea proiectelor de infrastructură în care sunt angrenate firmele prietene, banii luaţi de la BERD urmând să fie cheltuiţi pe borduri, asflat şi semafoare”.

Potrivit lui Dorel Căprar, valoarea totală a sumelor provenite de la bănci se apropie de 100 de milioane de euro, în timp ce valoarea fondurilor nerambursabile este de doar 400 mii euro.

Bugetul împrumuturilor externe este de 116.280.000 lei noi, adică aproximativ 33 de milioane de euro.

Fondurile nerambursabile sunt de numai 400 de mii de euro, sumă aproximativ egală cu valoarea comisioanelor aferente împrumuturilor ( 1,4 milioane lei), dobânzile datoriei publice interne fiind de aproximativ 480 de mii de euro, iar cele ale datoriei externe de peste 1 milion de euro!”.

A.B.27Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor