Invitaţie la drumeţie

De Vasile Filip
Vi se propune o nouă excursie
Vi se propune o nouă excursie
Sunteţi aşteptaţi la o excursie, în 23-24 ianuarie, în satul de munte Văsoaia, la cabana Moţeşti.

Sub genericul „Veniţi cu noi”, iubitorii de drumeţie sunt invitaţi în perioada 23-24 ianuarie a.c., la o excursie în satul de munte Văsoaia, la cabana Moţeşti.
Plecarea din Arad se face sâmbătă la ora 8:00, de la Poșta din gara Arad, cu microbuzul, până la Văsoaia şi 10 minute pe jos, la cabana Moţeşti, unde se face cazarea (curent electric, încalzire cu lemne, 15 lei/noapte/persoană). Elevii și studenții nefumători de „la zi” (care nu lucrează) beneficiază de cazare gratuită, dacă solicită aceasta la înscriere. Dacă este gheață pe drum, microbuzul se duce până în satul Păiuşeni, de unde mai aveţi 1,5 ore de mers pe jos, până la cabana Moțești. Sosirea la Arad: duminică, la ora 18:56, după un traseu de 5-6 ore pe la cocheta cabană Irişor şi cantonul Babina, la Bârzava. Se poate opta și pentru întoarcerea prin Minișel, 2-2,5 ore pe jos, și apoi cu autobuzul de la ora 16, la Arad. Inscrieri (și informații suplimentare) la conducatorul de grup: Gasser Alexandru (tel. 0723-575.357) sau la Liptai Ronald (tel.747-437.106 seara). Cheltuieli de transport: circa 40-45 lei. Aduceţi sac de dormit (obligatoriu), șlapi, bidon cu apă, lanternă, pelerina. Cântece de cabană: Carina Trifa.

Întâlnirea

Întâlnirea participanţilor are loc în parcarea oficiului postal din staţia CFR Arad, cu 30 de minute înainte de plecarea microbuzului.

Taguri: , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !