Invitaţie la drumeţie

De Vasile Filip
Invitaţie la drumeţie
© Vă aşteaptă o excursie interesantă
Sunteţi poftiţi într-o excursie la Salina Turda, Cheile Turzii şi Cheile Turului.

Sub genericul „Veniţi cu noi”, iubitorii de drumeţie sunt invitaţi, în perioada 20-22 mai a.c., la o excursie la Salina Turda, Cheile Turzii şi Cheile Turului.

Este o excursie în partea de nord a Munților Trascăului, munți de joasă altitudine, dar cu chei spectaculoase. Plecarea din Aradu Nou va fi în seara zilei de joi, 19 mai, cu trenul IR 1843, de la ora 22:32, până la Câmpia Turzii (sosire 4:11), apoi cu autobuzele la Salina Turda (taxă intrare: 20 lei). După-amiază plecarea din piața Romană, prin Platoul Pordeiu, în Cheile Turzii (8 km de mers pe jos). Camparea se face în corturi proprii, la circa 200 m. de parcare, unde este un izvor. Taxă parc: 4 lei. Sosirea în Aradu Nou va fi luni, 23 mai, la ora 7:13 cu IR 1765. Traseu sâmbătă: tabără corturi – Dealul Săndulești – Tureni – Cheile Turului – partea de stânga-sus a Cheilor Turzii, pe lângă cabană. Duminică: partea din dreapta-sus a Cheilor Turzii – „La Moară” – prin Cheile Turzii – tabăra corturi. După-amiază, la ora 16, plecare la Turda, prin Săndulești (8 km de mers pe jos). Masa se poate servi din rucsac cu alimente nealterabile aduse de acasă și/sau la restaurantul cabanei sau la chioșcurile din parcare. Cheltuieli de transport (tren + autobuz): circa 150 lei. Înscrieri la conducătorii de grup: Zamboi Roland și Liptai Rotnald (tel. 0747-437.106 seara), precum și la Ittu Ioan (tel. 0770-246.949). Aduceți: echipament de campare, lanternă, pelerină, bidon cu apă, costum de baie.

Plecarea

Întâlnirea participanţilor are loc, la intrarea în staţia CFR Aradu Nou, cu 30 de minute înainte de plecarea trenului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !