Ion îşi dă examenul

1Comentariu
Telenovela de prost gust, în care a fost târâtă UTA, pare să ia sfârşit. Era şi cazul. Nimeni, în afară de Sandu Ion şi Nicolae Bara, nu avea nevoie de tot acest scandal. Cine l-a pornit, cine este principalul vinovat, ce scopuri a urmărit unul sau celălalt nici nu mai contează.

Dacă e vorba de un sfârşit, trebuie să urmeze şi un nou început, nu? Adică, din momentul în care Nicolae Bara a renunţat la orice pretenţie de despăgubire şi a făcut pasul înapoi, sunt îndeplinite toate doleanţele lui Sandu Ion, care poate să respire uşurat.

Ce va urma? Doar Sandu Ion poate să ştie. Sau ar tebui să ştie, din clipa în care a dorit să rămână fără Bara şi fără ca să-i plătească acestuia vreun şfanţ pentru investiţiile făcute. Nu de alta, dar Sandu Ion este, de acum, în faţa unui examen important. El trebuie să-i convingă pe arădeni că nu s-a folosit de tot felul de tertipuri pentru a scăpa de UTA cu statut de victimă, şi nu din neputinţă ori din laşitate (ca acum vreo doi ani).

Apoi, acelaşi Sandu Ion trebuie să arate utiştilor, arădenilor, că are şi putere, şi bani, şi minte mai multă decât Nicolae Bara, pentru a desfăşura un management performant. I-a reproşat multe fostului său asociat, iar acum a sosit momentul să-i şi arate cum trebuia procedat.

Va reuşi Sandu Ion să treacă examenul? Trecutul său la UTA nu îi este favorabil. Dimpotrivă. A mai încercat şi a dat bir cu fugiţii. Putem însă spera (fiindcă nimeni nu-i doreşte un eşec; nereuşita lui ar fi tragică pentru UTA) că Sandu Ion a mai învăţat câte ceva şi că are intenţii bune.

Mai mult, că are şi orgoliul de a-l contrazice pe Bara, care nu-i dă şanse, care îl şi vede fugind din nou ori aruncând prosopul. Fiindcă ce sugerează Bara? Că Sandu Ion n-are nici bani, nici pricepere, nici drag de UTA. Şi că el, Bara, va reveni călcând triumfător peste neputinţele lui Ion.

Tristan Mihuţa1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor