Ion nu s-a prezentat (încă) la examen

Cu vreo zece zile în urmă, scriam că Sandu Ion este chemat să-şi dea examenul în faţa arădenilor, a suporterilor echipei UTA. Şi, la urma urmei, în faţa întregii ţări, pentru că s-a făcut cunoscut atât în lumea fotbalului, cât şi în cea a atletismului.

De ce este Sandu Ion în faţa unui examen? Pentru că a mai fost la UTA şi a plecat în mod neonorabil, iar echipa s-a prăbuşit până în Divizia C. Şi pentru că, aşa cum ne reamintea Marcel Puşcaş într-o emisiune TV, Sandu Ion i-a abandonat la un moment dat şi pe cei câţiva atleţi, componenţi ai loturilor naţionale. Cu două restanţe la activ, ca să nu spunem „repetenţii”, Sandu Ion promitea să se prezinte în faţa examenului de seriozitate. Şi chiar la cel de onoare.

Ei bine, au trecut săptămâni bune de când asistăm, neputincioşi, la acest spectacol scandalos, penibil, oferit de Sandu Ion şi Nicolae Bara. Ca privitori, avem impresia că poziţia cea mai neserioasă o ocupă Sandu Ion. A spus că dacă pleacă Bara, preia dumnealui clubul. Mai mult, i-a cerut lui Bara să facă fel de fel de concesii. Acesta i le-a îndeplinit. Nu ştim însă cum se face că, deşi Bara a plecat, deşi a renunţat la bani, deşi a transformat suma investită în prestări servicii de publicitate, Sandu Ion găseşte mereu noi şi noi chichiţe, are noi pretenţii, iar toate la un loc dau impresia de neseriozitate.

Opinia noastră nu este singulară. Portalul de ştiri Aradon abundă în opinii care-l incriminează, în proporţie de peste 90 la sută, pe Sandu Ion. Sunt zeci de opinenţi care îl acuză pe Sandu Ion de neseriozitate, bănuindu-l fie că nu poate, fie că nu vrea să preia clubul, cum s-a lăudat. Că l-a izgonit pe Nicolae Bara, crezând, poate, că acesta nu va pleca, iar acum se află într-o situaţie dificilă, dar şi caraghioasă. Sunt zeci de opinii, în acest sens, postate pe portal.

Sintetizând, Sandu Ion are de susţinut un examen obligatoriu, dar nu se prezintă. De ce? Probabil, nu se simte capabil ori nu vrea. Oricare ar fi motivul, seriozitatea, onoarea îi sunt expuse judecăţii publice şi riscă o compromitere definitivă.

Tristan Mihuţa0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase