Ionel Ciupe: „Trebuie să aflăm toate datele despre stadion”

9Comentarii
Ionel Ciupe: „Trebuie să aflăm toate datele despre stadion”
© Ionel Ciupe FOTO: A.P.
Consilierul local Ionel Ciupe iese şi ia apărarea colegului Marin Lupaş în chestiunea lucrărilor la stadion UTA.

Consilierul local Ionel Ciupe sare în apărarea colegului de CLM, Marin Lupaș, în chestiunea războiului pe care acesta din urmă îl poartă pe tema stadionului UTA.

„Mă simt obligat să-l susțin pe colegul meu de Consiliu în demersurile întreprinse de acesta pe tema lucrărilor de modernizare a stadionului UTA. Dincolo de disputele pe care colegul meu le are cu conducerea Primăriei, sunt convins că cererile sale sunt perfect îndreptățite. Ca atare, mă alătur colegului și spun cât se poate de răspicat că aleșii municipali trebuie să cunoască acum și în detaliu situația exactă a stadionului UTA. Stadionul este una dintre iubirile arădenilor, pentru că reprezintă o filă importantă din istoria și mândria noastră, ca arădeni și, ca atare, mi se pare perfect îndreptățit să știm care este situația lucrărilor care se execută acum acolo, când va fi gata construcția etc. Nu mi se pare nici normal și nici corect ca alesului să nu i se dea un răspuns oficial din partea administrației locale pe tema stadionului UTA la adresa sa nr.55945 din data de 17 iulie 2019. Colegul meu solicita o întâlnire privind stadiul construcției Stadionului Francisc Neumann, alături de reprezentanți ai firmei constructoare, precum și alte părți interesate cum ar fi suporterii UTA, pentru a afla noutăţi despre lucrările de aici, iar faptul mi se pare firesc. Nu vreau să cataloghez absenţa răspunsului oficial drept lipsă de respect, ci sper că e vorba dar de o omisiune, care nu se va mai repeta”, punctează Ionel Ciupe.

Consilierul local Ionel Ciupe a decis să intervină, ca atare, pe subiect, şi să solicite şi el un răspuns cu privire la stadiul lucrărilor de la stadion. „Consilierii locali şi arădenii merită, sau mai degrabă trebuie să fie informaţi cu privire la lucrările de reabilitare a stadionului. Ca atare, cer Primăriei Arad, aparatului de specialitate de aici, să pună la dispoziţia consilierilor în viitoarea şedinţă CLM datele privind stadiul execuţiei lucrărilor de reabilitare, data la care investiția va fi recepționată, lucrările care au mai rămas de executat la stadionul UTA, sumele cheltuite până acum pe această lucrare, valoarea iniţială a lucrărilor, sumele care mai sunt de plată pentru lucrările deja executate şi, desigur, prezentarea lucrărilor care mai sunt de executat aici. O astfel de solicitare ar trebui să fie una uşoară pentru Primăria Arad, pentru că sunt convins că cineva urmăreşte îndeaproape lucrările de la stadion iar toate aceste date se regăsesc la zi în dosarul lucrării. Ca atare, redactarea în scris a unui astfel de răspuns nu ar trebui să ia prea mult timp, iar răspunsul sper să se găsească pe masa şi în mapa de şedinţă a aleşilor, la viitoarea şedinţă CLM”, a indicat Ionel Ciupe.

În afara legii

Alesul atrage atenția celor din executiv că ocolirea răspunsului îi situează în afara legii şi mai precizează, ca de final, că un răspuns al reprezentanţilor Primăriei presărat doar cu acuze la adresa consilierilor „nu le va face cinste, ci va spori şi mai mult convingerea arădenilor că ceva e putred în privinţa lucrărilor de la stadion. O prezentare a datelor cerute va înlătura însă suspinciunile tot mai crescute pe această temă”.

Taguri: ,


9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor