Italienii vor sute de muncitori

5Comentarii
Italienii vor sute de muncitori
ARAD – Peste cinci sute de locuri de muncă sunt oferite muncitorilor noştri, majoritatea în domeniul hotelier.

Reţeaua EURES şi acordurile bilaterale mai dau o şansă muncitorilorarădenilor. În timp ce firmele de la noi din judeţ se feresc să facă angajări şi reduc pe cât posibil cheltuielile, până la limita supravieţuirii, pentru a trece peste perioada de criză, în alte ţări europene românii sunt căutaţi cu sutele.

„EURES România promovează locurile de muncă vacante transmise Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, mai ales de către serviciile publice europene de ocupare, în special prin publicarea lor pe portalul ANOFM, astfel încât ofertele să devină accesibile persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă”, explică directorul EURES Arad, Adriana Şoneriu.

În acest moment EURES promovează încadrarea a unui număr de 530 de persoane pentru diverse slujbe în Italia. „Reţeaua EURES  promovează cele peste cinci sute de locuri de muncă în domeniul hotelier, în Veneţia. Astfel sunt dispobile: 160 de posturi de ospătari, cu diplomă de calificare; 15 posturi de hamal; 35 posturi pentru personal de întreţinere; 35 de posturi pentru personal la recepţie; 25 de posturi de portari/gardieni; 150 de posturi de cameriste; 90 de posturi de spălator vase; 20 de posturi de bucătar/ajutor de bucătar”, mai precizează Şoneriu.

Condiţiile angajatorului

Pentru a putea avea o şansă în concursul privind ocuparea acestor posturi, arădenii trebuie să cunoască limba italiană, să aibă experienţă în domeniul hotelier de minim un an – excepţie făcând cele 35 de posturi de personal de întreţinere, unde se cere experienţă de minim doi ani, iar cunoaşterea limbilor engleză şi germană constituie avantaj. „Durata contractului este temporară sau full/time pe perioada estivală, nu se ofera cazare şi masă, iar salariul net variază între 700 şi 1.000 euro pe lună”, adaugă Adriana Şoneriu.

 

CV-uri şi detalii

CV-urile se depun personal la sediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Arad, str. Călugăreni, nr. 1A, în spatele magazinului Ziridava, la parter, ghişeul nr. 12, de preferat în format EUROPASS, obligatoriu în limba italiană.

Va sugeram:

Mai multe locuri de munca in Arad.

Mai multe locuri de munca in Nadlac.

Mai multe locuri de munca in Ineu.

Mai multe locuri de munca in Pecica.

JA-A.P.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor