ITM, față în față cu arădenii

De Andreea Pintea
3Comentarii
ITM, față în față cu arădenii
Inspectorii de muncă se vor afla față în față cu angajatorii și angajații și vor încerca să lămurească problemele iscate de modificarea Codului Fiscal.

Vineri va avea loc prima întâlnire din acest an dintre inspectorii de muncă și angajatorii și angajații din Arad. La întrunire participă reprezentanţii ITM Arad, inspectori de muncă din compartimentele Control Relații de Muncă și Control Securitate și Sănătate în Muncă, care vor prezenta ultimele modificări legislative din domeniile relaţiilor de muncă, securităţii şi sănătăţii în muncă, precum și sinteza activităților realizate de ITM Arad în anul 2017, acțiunile planificate pentru anul 2018 și situația contractelor colective depuse la ITM Arad ca urmare a punerii în aplicare a prevederilor art. VII din OUG nr. 82/2017 în contextul transferului contribuțiilor sociale obligatorii de la angajator la angajat, conform modificărilor aduse Codului fiscal de OG nr. 79/2017.

„Vor avea loc și dezbateri ale celor mai importante şi de real interes teme din sfera domeniilor de activitate ale instituţiei. Ceea ce considerăm a fi cel mai important este faptul că atât angajatorii cât şi angajaţii prezenţi la întrunire vor avea posibilitatea de a-şi expune problemele sau de a-şi lămuri neclarităţile prin expunerea directă reprezentanţilor ITM, creându-se astfel un dialog constructiv între cei prezenţi”, explică Ecaterina Isac, inspector șef ITM Arad.

Locul de desfășurare

Întâlnirea cu inspectorii ITM se va desfășura vineri, 19 ianuarie, cu începere de la ora 10.00 la sediul Rectoratului Universității Aurel Vlaicu din Arad (în Centru, lângă Primărie – fostul Liceu Sanitar).

Taguri: ,


3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor