ITM și angajatorii: discuții pe noul Cod Fiscal

De Andreea Pintea
ITM și angajatorii: discuții pe noul Cod Fiscal
Zeci de angajatori arădeni au venit la întâlnirea convocată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad.

Agenții economici arădeni au umplut până la refuz sala rectoratului UAV, acolo unde vineri, 19 ianuarie, s-a desfășurat prima întâlnire din acest an cu inspectorii ITM Arad. Interesul crescut al angajatorilor a fost vizibil, chiar reprezentanții ITM Arad spunând că nu se așteptau la un număr atât de mare de participanți.

Temele discuțiilor

Angajatorii arădeni au venit la întâlnirea cu inspectorii de muncă arădeni pentru a afla, pe de o parte, ce noutăți au fost aduse prin modificările Codului Fiscal și cum îi vor afecta acestea pe viitor, dar și pentru a se lămuri cu privire la unele aspecte în domeniul sănătății și securiății în muncă. „Ne bucură interesul pe care l-au arătat angajatorii arădeni și numărul mare de persoane care au venit la această întâlnire. Noi, ca Inspectorat Teritorial de Muncă, avem în primul rând obligația și datoria să facem prevenție. Încercăm prin acest gen de întâlniri să venim cu informații concrete în ajutorul angajatorilor și angajaților arădeni”, a explicat inspector șef ITM Arad, Ecaterina Isac.

La întrunire au participat reprezentanţii ITM Arad, inspectori de muncă din compartimentele Control Relații de Muncă și Control Securitate și Sănătate în Muncă, care au prezentat ultimele modificări legislative din domeniile relaţiilor de muncă, securităţii şi sănătăţii în muncă, precum și sinteza activităților realizate de ITM Arad în anul 2017, acțiunile planificate pentru anul 2018 și situația contractelor colective depuse la ITM Arad ca urmare a punerii în aplicare a prevederilor art. VII din OUG nr. 82/2017.

itm-8

itm-10

itm-1

itm-60Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !