Iubita secretă a lui Dodi: Doar ziua era cu Lady Di. Noaptea venea la mine

Reactualizat la:
Iubita secretă a lui Dodi: Doar ziua era cu Lady Di. Noaptea venea la mine
Prinţesa Diana a furat inimile multor bărbaţi, însă de departe se spune că Dodi Al Fayed a fost cel mai îndrăgostit de ea.

Din păcate, Lady Di a murit alături de iubitul ei, fără să ştie că de fapt egipteanul aparţinea unei alte femei. Este vorba de fotomodelul american, Kelly Fisher.

Se pare că magnatul african îşi petrecea vacanţele cu amândouă. În iulie 1997, Dodi se bucura de zile seducând-o pe Prinţesă, iar nopţile îi erau umplute de pasiune de către Fisher. Toate acestea au avut loc la Saint Tropez, destinaţie în care Kelly a ajuns cu un avion particular şi a fost lăsată singură, pe un iaht de lux. Vremea reproşurilor a venit la scurt timp după.

„M-ai abandonat două zile pe vas. Nici măcar nu te-ai sinchisit să vii şi să-mi dai de mâncare. De ce îmi faci asta, când eu întotdeauna te-am iubit? Te-ai dus cu ea într-o casă. Cum crezi că m-am simţit eu? Pe ea ai plimbat-o în croazieră în Corsica şi Sardinia. De ce nu m-ai luat pe mine? Mie mi-ai spus că nu-ţi place de ea, acum dintr-o dată te-ai schimbat? Ai zis că vrei să te căsătoreşti cu mine şi să facem copii. Acum nu mai vrei? ”, i-a strigat Kelly lui Dodi în telefon.

Răspunsul lui Dodi la toate aceste acuze a fost că se simţea terorizat de americancă, deşi o considera „dulce şi drăguţă”.

Povestea din punctul de vedere al lui Kelly Fisher „sună” cam aşa: s-au cunoscut în vara anului 1996, printr-un prieten comun de la Paris. Câteva săptămâni înainte ca Dodi să fie surprins de paparazzi sărutând-o pe Diana, el îi cumpărase iubitei sale din lumea modei un inel de logodnă cu diamante şi safire. În plus, achiziţionase o casă pentru el şi Kelly de 10 milioane de dolari în Malibu şi anual îi oferea partenerei sale 500.000 de dolari ca să-i acopere cheltuielile.

Familia lui Dodi a negat existenţa acestei idile. Din nefericire, singurul care poate face lumină în acest caz nu mai trăieşte.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase