Iustin Cionca: „Îmi propun să realizăm o piață de gros pentru legume și fructe, depozite, să avem piețe agroalimentare moderne în județ!”

4Comentarii
Iustin Cionca: „Îmi propun să realizăm o piață de gros pentru legume și fructe, depozite, să avem piețe agroalimentare moderne în județ!”
© Material comandat de pnl/scris de pnl cod mandatar financiar PNL 21160042
Prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca, este tranșant, când afirmă: „liberalii câștigă alegerile în județul Arad!”

“Am încredere că cetățenii Aradului, oamenii din sate, din comune, din orașe, au înțeles că PNL este singurul partid care are un proiect pentru fiecare localitate din județ! Iar acest proiect îl punem în practică împreună cu primarii noștri, cu consilierii locali, consilierii județeni, cu parlamentarii PNL! E foarte important ca arădenii din județ să voteze PNL și la Consiliul Județean, pentru ca administrația locală să reprezinte același interes: interesul arădenilor, al județului! Ați văzut că parlamentarii PSD s-au opus proiectelor de dezvoltare a Aradului, nu au adus niciun ban în județ și, pe deasupra, au și acceptat fără nicio remușcare ca banii arădenilor să fie duși în alte județe. Și azi se mai și laudă cu asta! Sigur că sunt optimist, pentru că arădenii au văzut exact cine este de partea lor, adică PNL, și cine a lucrat împotriva Aradului, adică PSD!”

Vă reamintim că președintele Consiliului Județean este ales de consilierii județeni, nu de cetățenii județului, cum s-a întâmplat cu patru ani în urmă. De aceea, e foarte important ca cetățenii să voteze și primarul, și consilierii locali și consilierii județeni ai partidului!

„Ca președinte, voi dispune ca unul dintre vicepreședinții Consiliului Județean să răspundă direct de problemele agricultorilor din județ. Eu am crescut la țară și știu cât este de important ca agricultorul să fie ajutat, să aibă unde să își vândă marfa și să primească un preț bun pentru ea. Îmi propun să realizăm o piață de gros pentru legume și fructe, depozite, să avem piețe agroalimentare moderne în județ, cu spații de depozitare, camere frigo, cu condiții bune de vânzare vara și iarna, pe soare sau pe ger. Apoi, am promis că în prima zi a mandatului meu înființez Poliția Lucrărilor. Arădenii trebuie respectați. Oamenii fac eforturi să își plătească impozitele, nu putem permite ca firmele care construiesc sau asfaltează să își bată joc de banii arădenilor! Am încredere că această Poliție a Lucrărilor va schimba radical calitatea lucrărilor și felul cum se raportează administrația locală la investiții. Un al treilea punct important printre prioritățile mele este un mare ștrand termal în județ, unde pensionarii județului Arad să poată intra la preț avantajos, așa cum se întâmplă, de exemplu, în Ungaria. Deja am lansat subiectul și imediat ce ajung președinte al Consiliului Județean îl dau în lucru. Vă amintiți cum mergeau oamenii la băi, în stațiuni? Acum cei mai mulți nu se mai duc, pentru că nu își permit. Vreau să creăm în județul Arad posibilitatea ca pensionarii și tinerii să meargă iar la băi, și nu numai la Moneasa sau la Băile Lipova, ci să construim un ștrand termal mare, care să fie o sursă de dezvoltare pentru județ și o mare bucurie pentru arădeni”, a afirmat prim-vicepreședintele PNL Arad.

Iustin Cionca susține că PSD umple județul cu minciuni, le transmite oamenilor că primarul PNL din localitatea lor nu mai candidează, că s-a retras în ultimul moment.

„Așa procedează PSD în tot județul, nu este niciun secret, am primit exact aceleași semnale și din localitatea dvs, și din Nădlac, Sântana sau Hălmagiu. Ce demonstrează asta? Că PSD nu are niciun proiect pentru Arad, doar ne înjură și ne bârfește. Nu cred că arădenii și-ar dori să fie conduși de astfel de indivizi. De aceea spuneam că am încredere că în data de 5 iunie, veți vota PNL la primărie, Consiliul Local și Consiliul Județean. Numai cu PNL putem face, împreună, județul Arad și mai puternic, cetățenii județului respectați!”, spune Cionca.

Taguri: , ,


4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor