„JA- ziarul care aduce liniștea”

De Monica Ardelean
„JA- ziarul care aduce liniștea”
© La întâlnirea cu norocoșii noștri abonați FOTO:V.Goran
10 abonați fideli ai cotidianului nostru „Jurnal Arădean” au fost recompensați, ieri, cu un premiu de 200 lei.

În fiecare lună, ziarul „Jurnal Arădean” răsplătește fidelitatea abonaților săi. Pentru prima dată în fața unui câștig sau chiar pentru a cincea oară, abonații noștri norocoși au venit, ieri, la redacția JA pentru a-și ridica premiul și pentru a sta de vorbă cu noi. O întâlnire așteptată și de noi, cei din redacție, pentru a afla direct de la cititorii noștri care sunt cele mai apreciate articole, ce lipsește din paginile Jurnalului, ce și-ar dori abonații noștri să citească. Idei și sugestii pe care suntem bucuroși, de fiecare dată, să le auzim. „Îmi place foarte mult să citesc paginile de sport, poate mai mult sport național” ne-a sugerat cititorul nostru din Curtici, Moise Blaj, aflat la al cincilea câștig despre care a aflat chiar de ziua lui. I-am oferit plicul cu bani, alături de urarea tradițională de „La Mulți Ani”.

Fiecare zi cu Jurnal arădean

„Nu pot să mă culc seara, dacă nu am citit ziarul. Acesta este primul meu câștig și sunt foarte bucuroasă” ne-a mărturisit și Constantina Cordovan din Secusigiu. Tot la primul câștig a fost și Florica Șerban din Arad pentru care pagina favorită este cea de sănătate, precum și Florița Boachiș din Buteni.

Ana Iosub din Semlac, câștigătoare pentru a doua oară la „premiile de fidelitate JA” ne-a promis că va rămâne o fidelă cititoare a Jurnalului arădean pentru că: „nu pot să îl las din mână, decât după ce l-am citit dintr-un capăt în celălalt”.

Pentru Roxana Gligan, o mai tânără cititoare a cotidianului nostru, „ ziarul cuprinde știrile de care am nevoie și îmi place să îl citesc pentru a fi informată” susține cititoarea noastră.

Și nu doar aduce informația în casă ci și liniștea. Elisabeta Cosma ne-a mărturisit că îi place să citească ziarul pentru că „mă liniștește”.

Pentru că citirea ziarului de dimineață este un tabiet care aduce liniștea și echilibrul. „Este o plăcere să răsfoiesc și citesc paginile acestui ziar. Conține tot ceea ce mă interesează, este un ziar complet de care am nevoie în fiecare zi” a mai adăugat cititoarea noastră fidelă.

Și tot aprecieri am primit și din partea Nicoletei Băeșu care a ținut să puncteze utilitatea rubricii nou introduse „Lecția de gramatică” pe care o consideră foarte utilă pentru toți cititorii.

Pentru fiecare abonat ziarul face parte din viața lor de zi cu zi, aduce informația, liniștea și uneori, poate aduce și un premiu. Ce trebuie să faceți pentru a fi printre câștigători? „Sunt trei pași, un abonament, un plic și un drum la redacție pentru a depune plicul” sintetizează Nicoleta Băeșu, care a câștigat deja a doua oară în ultimele patru luni. Și se pare că funcționează planul de câștig.

Câștigă nepoții

Cei mai mulți dintre cei 10 câștigători ne-au spus că premiul va ajunge pe mâna copiilor sau a nepoților. Bucuria câștigului trebuie împărtășită în familie, cei mari cu informațiile, cei mici cu cadourile.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !