Jandarmii aradeni au fost angrenati in peste 4.500 de misiuni in anul 2013

De Ioana Costas
Reactualizat la:
Jandarmii aradeni au fost angrenati in peste 4.500 de misiuni in anul 2013
ARAD. Jandarmii arădeni au fost angrenaţi, în anul 2013, în misiuni de asigurare şi restabilire a ordinii publice, misiuni de menţinere a ordinii publice în sistem integrat şi independent şi intervenţii la solicitările primite din partea cetăţenilor.

Pe linia asigurării şi restabilirii ordinii publice, jandarmii au desfăşurat 4.527 de misiuni, printre care se numără misiunile la manifestările cultural-artistice, religioase sau promoţionale, manifestările sportive, manifestările de protest, cele desfăşurate pe timpul vizitelor oficiale, de asigurare a ordinii publice la instanţele judecătoreşti şi acţiunile de intervenţie.

„Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă în rândul cetăţenilor, în cursul anului 2013, au fost desfăşurate 3.631 de misiuni de menţinere a ordinii publice, prin sistemul patrulelor mixte şi al patrulelor de jandarmi”, a declarat maiorul Emilia Fînaţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Arad. Misiunile pe linia ordinii publice, s-au soldat cu constatarea a 385 de infracţiuni cu 414 autori şi au fost depistate 9 persoane urmărite naţional şi internaţional. Au fost de asemenea aplicate 3.801 sancţiuni contravenţionale iar valoarea amenzilor a fost în valoare de 1.143.315 lei.

Potrivit reprezentanţilor IJJ Arad „în anul 2013, a fost asigurată protecţia instituţională şi ordinea publică la obiectivele aflate în responsabilitate. A fost asigurată protecţia transporturilor de produse cu caracter special, a transporturilor de bunuri şi valori şi a corespondenţei clasificate”.

„Pentru anul 2014, jandarmii arădeni şi-au propus ca obiective dezvoltarea cooperării şi colaborării cu instituţiile cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, creşterea eficienţei misiunilor de menţinere şi asigurare a ordinii publice pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi, nu în ultimul rând, consolidarea imaginii pozitive de care Jandarmeria se bucură în rândul comunităţii locale”, a precizat maiorul Emilia Fînaţă.

CITESTE SI:

Soacra scoasa cu jandarmii din casa ginerelui0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !